December komt dichterbij – diary 34

December komt dichterbij – diary 34. Vorige week konden jullie zien dat ik Spaans blijf leren. Deze week heb ik nu écht het gevoel dat december ineens wel héél dichterbij komt.

December komt dichterbij - diary 34

December komt dichterbij – diary 34

December komt dichterbij – diary 34. Eind deze week had ik ineens zo erg het gevoel dat december nu wel héél snel dichterbij komt. Wat ik qua feestdagen alleen maar heel gezellig vind, want daar heb ik gewoon weer super veel zin in. Alleen ben ik wel pas écht blij als 5 december voorbij is, aangezien ik dan eerst nog even een gaatje moet laten vullen. En daar word ik natuurlijk juist níét blij van.

Maandag 19 november

December komt dichterbij - diary 34

Vandaag kreeg ik via de email mijn laatste loonstrook opgestuurd! En daar werd ik erg blij van! Want ik kon door dit loon zelfs 625 euro naar mijn verhuizen spaarrekening zetten, het hoogste bedrag ooit in 1x!

December komt dichterbij - diary 34

Niet alleen het einde van het jaar nadert, maar ook is mijn 2e AH boekje van dit jaar bijna vol!! Ik denk dat ik hem over 2 of 3 weken kan inleveren. Netjes op tijd voor het einde van het jaar! Dat geld gaat er dan bij in de ‘verhuizen’ pot. Tenminste 50 euro ervan. Die 2 euro gooi ik in mijn Gran Canaria spaarpot, dat is meeneemgeld. Zo hoef ik namelijk geen geld te storten op mijn rekening, maar kan ik gewoon minder pinnen in december. Ik kan namelijk niet meer gratis storten dit jaar omdat mijn limiet van 4x al bereikt is. Slechte service vind ik dat trouwens, maar goed. Wat doe je eraan.

Dinsdag 20 november

December komt dichterbij - diary 34

Vandaag hing ik mijn zelf gemaakt adventkalender op. Ja nr 1 is al leeg omdat ik daar altijd het geld in stop voor mijn kerstaankopen zoals de huisjes e.d. Dan ga ik expres op de kerstkoopavond naar een Intratuin filiaal toe zodat ik nog wat korting heb. Daardoor kan ik dan weer nét iets meer doen met het bedrag wat ik te besteden heb. Dus eigenlijk begin ik dan altijd pas op 2 december met het openen van mijn advent kalender.

Woensdag 21 november

December komt dichterbij - diary 34

Omdat het nu winter is én koud, heb ik mijn kleedje waar ik altijd foto’s op maak op de grond naast mijn bed gelegd. Als ik dan midden in de nacht naar de wc moet, sta ik tenminste niet ineens op de koude vloer tijdens het zoeken naar mijn sloffen! Wie heeft er nog meer een kleedje naast zijn/ haar bed in de winter?

December komt dichterbij - diary 34

Ook maakte ik lekker te eten voor 3 dagen! Ik hou echt super veel van lasagne! Jullie ook?

Donderdag 22 november

December komt dichterbij - diary 34

Vandaag kwam dan eindelijk mijn laatste salaris!! Dus ik kon meteen toen ik wakker werd mijn geld verdelen over mijn spaarrekeningen. En later op de dag stond het er al meteen op, dus toen kon ik mijn spaarmeters lekker gaan inkleuren! Wát een heerlijk gevoel was dat om die onderste spaarmeter zóveel verder in te kunnen kleuren! Benieuwd naar bedragen? Hou mijn blog dan a.s. vrijdag in de gaten, in dat artikel vertel ik jullie over mijn inkomsten en uitgaven!

Vrijdag 23 november

December komt dichterbij - diary 34

Vandaag gingen we langs de bieb, want het was wel weer eens tijd om nieuwe boeken te halen! Dus haalden we meteen 2 boeken. Beiden zijn niet zo dik, dus dat moet goed te doen zijn om die binnen de tijd uit te krijgen. Ik ben begonnen in het linkerboek. Wanneer de boeken uit zijn verschijnen er uiteraard weer reviews op mijn blog!

Zondag 25 november

December komt dichterbij - diary 34

In 2016 kochten wij voor het eerst op de markt een cd van Fiesta total (2016). Daar stonden veel nummers op die steeds gedraaid werden op het eiland, dus leuk als aandenken. En omdat we nou eenmaal van Spaanse muziek houden. Dit jaar kocht mijn moeder dus ook de cd van 2017 én die van 2018. En daar staan weer flink wat nummers op die ze tijdens onze vakantie steeds draaiden, dus helemaal leuk. Nu had ik er natuurlijk zelf al een aantal gevonden, maar door het luisteren van de cd’s toch weer wat nummers gevonden die ik nog niet had. Dus ook die heb ik weer direct gedownload via iTunes zodat ze op mijn Ipod en telefoon staan!

Dus in het kader van de laptoploze dag was ik lekker bezig met cd’s luisteren. Verder heb ik ook nog gewoon lekker in mijn boek zitten lezen.

December komt dichterbij - diary 34

Ook legde mijn moeder de kerstcadeaus vandaag bij de boom neer, dus ik maakte meteen een foto toen alles compleet was. Ik vind dit altijd zo super gezellig staan al die cadeautjes bij de boom! Oh en er liggen trouwens altijd 6 nepcadeaus bij 😉 Want dan lijkt het voller en dus gezelliger! Wie leggen er nog meer nepcadeaus onder de kerstboom om het lekker vol te laten lijken en dus gezelliger?

Vinden jullie november ook zo snel gaan? Of lijkt er voor jullie geen eind aan deze maand te komen?

 

4 thoughts on “December komt dichterbij – diary 34”

  1. Whahah nep cadeaus.. Geniaal. Wij doen niet aan cadeaus. Vaak krijg je dingen die uiteindelijk toch in de container belanden. En wat ik wil hebben, koop ik zelf wel.
    Daarnaast het samen zijn en het voor elkaar koken is al een prachtig cadeau..

    1. Leuk altijd om te lezen hoe iedereen weer anders zijn/ haar ‘perfecte’ kerst beleefd! Ik maak altijd een lijstje met dingen die ik graag wil hebben, zo krijg ik nooit iets wat ik niet wil. Maar dat is ook gemakkelijk omdat wij het maar met zijn 2en vieren. Dus we maken dan een lijstje voor elkaar. Zodat we niks krijgen waar we niet blij mee zijn. Aan koken hebben wij een giga hekel en zijn blij als we makkelijk eten hebben. Dus meestal wordt het zoals half Nederland doet; gourmetten. Haha maar dat is voor ons prima. En dan gezellig met bordspelletjes daarvoor/ daarna en een muziekje aan, helemaal gezellig!

  2. Haha dat is ook leuk ja! Ik heb ook diverse dingen ingepakt als cadeautjes, 1x een piepschuim blok wat ooit uit een verpakking kwam, een keer een stevige rol karton waar een kerstloper omheen gezeten had, dat soort onzinnige dingen die je normaal weggooit, maar nu prima dienen als nep-cadeaus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *