Deze week

Deze week

13 oktober 2020 1 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over deze week, over mijn plannen. Ook op financieel gebied.

Deze week

Deze week

Vandaag vertel ik jullie wat de plannen zijn voor deze week, op diverse gebieden. Uiteraard ook op financieel gebied. Want dat hoort natuurlijk wel bij mijn blog. Om te beginnen ben ik nu op een mini-vakantie, in een bungalowpark in Overijssel. Daarover kunnen jullie natuurlijk volgende week meer lezen.

Leestip: Omgeboekt!

De blogplanning voor deze week is niet anders dan anders. Ik heb vooruit gewerkt, dus er zal gewoon elke dag een artikel online komen, die zijn allemaal al ingepland. Want het is wel zo fijn als dat gewoon allemaal lekker doorgaat. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat ik trager reageer op reacties dan normaal. Dat weet ik nu nog niet.

Gisteren zijn wij aangekomen op het bungalowpark, toen hebben we direct de tassen uitgepakt. Onze kleding en spelletjes en andere spullen een plekje gegeven, zodat je echt meteen een thuisgevoel krijgt. Dat is een van de dingen die ik altijd als eerste doe. Zodra ik de kamer (of huisje in dit geval) in kan, ga ik uitpakken. Dan komt er een soort rust over me, van; zo, nu hoef ik even helemaal niks meer! Heerlijk!

Financieel gezien gaat het nu nét even iets anders dan wanneer ik alleen met mijn moeder op vakantie ben, want normaal hebben wij een budget per dag. We weten dan van elkaar hoeveel dat is, maar nu mijn oma ook mee is, kan dat nog wel eens anders zijn. Want ook zij zal dingen willen betalen (eten). Dus ik kan nu alleen vertellen wat het budget van mijn moeder en mij samen is en dat is 325 euro voor de hele midweek.

Hiervan willen wij betalen wat er gekocht wordt, op welk gebied dan ook, maar ook de actieve dingen die betaald worden zoals de minigolf en eventuele uitjes. Al verwacht ik dat dat laatste weinig tot niet zal gebeuren. Wel zullen we gaan wandelen (mits mijn been dat toelaat) en natuurlijk spelletjes spelen, zwemmen en lezen/ puzzelen (als in; een puzzelboekje). Mocht mijn been ook onverwachte bewegingen aan kunnen, dan staat tafeltennis ook op het lijstje.

Wel vind ik het leuk om onze uitgaven bij te houden en na afloop met jullie te delen. Dus daarvan kunnen jullie ook volgende week een artikel verwachten. Nou, ik ben voor nu klaar met schrijven en inplannen, dus een hele fijne week iedereen!

Leestip: Budgetteren op vakantie?

Wat vind jij leuk om te doen op vakantie? Ben jij meer van het relaxen, of van de activiteiten? Of juist een combinatie daarvan? Wij zijn beiden van de combinatie. Normaal gesproken.

Deze week