Dingen verkocht

Dingen verkocht

17 maart 2023 2 Door Marìs

Om aan extra geld te komen, heb ik ook al wat dingen verkocht die ik niet meer gebruikte. Helaas verkopen sommige dingen niet zo goed, dus die geef ik dan gewoon lekker weg.

Dingen verkocht

Dingen verkocht

Om aan wat extra geld te komen, heb ik dingen verkocht. Zoals mijn 2 kweektafels, want dat is gewoon niks voor mij. Ik heb gewoon geen zin in elke keer die handeling van een deksel eraf moeten halen voordat je iets aan je kweekpotjes kunt doen. Doe mij maar iets waar ik naar binnen kan lopen, dus gewoon een kas met een deur erin of zo. Dan kan ik in 1x alles water geven. En ermee doen wat ermee gedaan moet worden, dat vind ik veel effectiever.

Leestip: Favoriete producten maart 2023!

Dus de tafels verkocht ik. Omdat ik bijna 70 euro per tafel betaald had, zei ik bieden vanaf 25 euro. Dan komen er van die gekken die even proberen; 2 voor een tientje? Dikke doei!! Uiteindelijk zijn ze gewoon netjes voor 25 euro per stuk verkocht. Een heel schappelijke prijs voor deze kwaliteit kweektafel. De Action kwam precies toen ook met een kweektafel voor 15 euro, alleen kon je daar de deksel niet van vastzetten. Die van mij zat vastgeclipt, en is gewoon betere kwaliteit, dus ik ben blij dat ik ze toch voor 25 euro per stuk kon verkopen. Al was het wel even zweten of dat dus nog wel zou lukken, want mensen letten meestal niet zo op details.

Daarnaast heb ik ook een bordspel kunnen verkopen voor 10 euro, die had ik maar 1x gespeeld en ik vond het niet zo leuk als gedacht. En ook kende ik nog niet alle regels ervan, omdat hij vrij nieuw was, dus daarom merkte ik ook dat ik hem dan sneller links liet liggen. Ik pak dan toch sneller iets wat ik wel ken.

Tel uit je extra geld!

In totaal heb ik nu dus al 60 euro verdient door het verkopen van spullen die ik niet meer gebruikte, echt top! Ik ben er echt helemaal blij mee. Dit geld heb ik nog thuis op tafel liggen, omdat mijn laptop gerepareerd moet worden. Ook had ik nog 50 euro (gekregen geld voor mijn auto) op tafel liggen, en ik ben nu even héél zuinig boodschappen aan het doen, waardoor ik ook weer geld over hou van mijn weekbudget. Ook dat geld ligt op tafel voor de reparatie van mijn laptop.

Ik heb namelijk gisteren (zaterdag 11 mrt, want ik typ dit artikel op zondag 12 mrt 2023) wel een email gestuurd om te vragen wat het kost om mijn geluid te laten repareren, maar helaas nog geen antwoord. Dus dat is nog even afwachten. Ik hoop natuurlijk dat ik nog een paar tientjes over hou van het geld dat nu op tafel ligt. Dan kan ik dat als nog gebruiken om het geleende geld voor mijn auto terug te zetten.

Leestip: Extra inkomsten februari 2023!

Als jullie spullen willen verkopen, hoe en waar doen jullie dat dan?! Wel zodat je er nog een nette prijs voor krijgt. En op een plek waar mensen waarderen dat de spullen bijna nieuw zijn!

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Dingen verkocht