Dit ga ik met mijn kerstgeld doen

Dit ga ik met mijn kerstgeld doen

27 december 2020 5 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie; Dit ga ik met mijn kerstgeld doen. Want ik kreeg via diverse bronnen kerstgeld, waar ik natuurlijk heel erg blij mee ben. Ik wist daar voordat ik iets kreeg al over; dit ga ik ermee doen!

Dit ga ik met mijn kerstgeld doen

Dit ga ik met mijn kerstgeld doen

Vandaag deel ik met jullie; Dit ga ik met mijn kerstgeld doen. Via diverse wegen kwam er kerstgeld naar mij toe. Zo kreeg ik 15 euro kerstgeld van mijn oma, ik won 25 euro op de december kraskalenders die ik kreeg voor de kerst, en tot slot kreeg ik ook nog 50 euro kerstgeld van mijn tante.

Leestip: Hoe staat het ervoor met autogeld terugzetten?!

Zo kwam ik dus op een totaal van 90 euro. Een heel mooi bedrag! Ik werd hier ook echt meteen super blij van, omdat ik daar een belangrijke bestemming voor heb. Voordat ik vertel waar het heen gaat, vertel ik jullie ook dat mijn extra boodschappenpotje nu eventjes vol genoeg is. Dus als ik nu boodschappengeld over heb (afgerond op 5 euro), dan gaat het ook naar ditzelfde doel, zodat ik het geld hiervoor sneller bij elkaar heb.

Onlangs schreef ik al over ‘doel 2021’ en dat is dan ook het doel waar dit extra geld naartoe gaat. Zowel mijn boodschappengeld wat ik over heb, als al het kerstgeld wat ik ontving. Inmiddels is de eerste uitgave van 13,80 euro voor dit doel gedaan. Dit betrof het aanvragen van een document wat ik nodig heb. Het wachten is nu tot dat document binnen is. Wellicht gaat er bij sommigen dan een lichtje branden (of niet), maar ik kan pas meer vertellen in januari. Daar de laatste persoon die nog per email geïnformeerd moet worden, even niet gemakkelijk te bereiken is. Zodra dit gelukt is, informeer ik jullie ook.

Het startbedrag was 962,65 euro, min de 13,80 euro die ik al betaald heb, heb ik op dit moment dus nog 948,85 euro nodig. Dus al het extra geld wat er binnen komt is van harte welkom. Het zal me wel even wat moeite gaan kosten om dit zsm bij elkaar te krijgen. Omdat ik al uitdagende spaardoelen heb voor dit jaar, maar daarom gaan ook alle extra inkomsten hier naartoe. Gelukkig verwacht ik in januari ook nog 40 euro extra van mijn aanmelding bij Openbank én een uitbetaling van bol.com van iets meer dan 15 euro. Dus dat is alweer met gemak 55 euro extra.

Op dit moment heb ik 50 euro voor dit doel op mijn rekening staan. Daar komt dan nog de 90 euro van de kerst bij en het boodschappengeld wat over is. Dat is op dit moment 20 euro. Dat maakt dat ik er op dit moment al 110 euro bij kan leggen en dus op 160 euro uit kom. Een mooi begin, maar nog lang niet genoeg. Hopelijk komen er nog veel meer extra geldbedragen naar mij toe, zodat ik deze bij dit doel kan leggen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Linksom of rechtsom gebeurt dit namelijk altijd wanneer ik geld nodig heb.

Natuurlijk ontvang ik in januari ook nog extra geld bij mijn salaris, omdat ik overwerkte én een dag extra werkte door kerst, én omdat onze corona bonus ook bij dat salaris zit (minimaal 75 euro netto). Dan moet ik aardig richting de 300 euro komen.

Leestip: Dit kreeg ik voor kerst 2020!

Wat doe jij met extra geld dat je ontvangt? Geef je dat meestal uit, of gaat dat naar een spaardoel/ spaarrekening?

Dit ga ik met mijn kerstgeld doen