Dit heb ik al ingeslagen

15 september 2018 1 Door Marìs

Dit heb ik al ingeslagen. Vorige week konden jullie lezen wat voor gekte er op de huizenmarkt heerst. Deze week vertel ik jullie wat ik al ingeslagen heb.

Dit heb ik al ingeslagen

Dit heb ik al ingeslagen. Ik vertelde jullie laatst al dat de btw omhoog gaat in 2019. Dus besloot ik om voor die tijd stukje bij beetje alvast extra veel houdbare boodschappen in te slaan, want begin 2019 zit ik precies zonder werk. Dus dat komt slecht uit. En ik kan het dus dan ook niet gebruiken dat ik meer geld kwijt ben aan mijn boodschappen.

Daarom besloot ik om alvast dingen in te slaan. Houdbare dingen. Zo heb ik al wat pasta, olijfolie, macaroni, basismix voor macaroni saus, zakjes om saus te maken voor de bloemkoolschotel, vaatwastabletten, shampoo, diverse kruiden en nog meer!

Ik vind dat mijn voorraad nu al ergens op begint te lijken en het doet me echt weer denken aan toen ik voor het eerst op mezelf ging wonen. Toen kreeg ik namelijk ook wat tassen met voorraad mee die we stukje bij beetje al insloegen zodat ik niet gelijk mega veel geld kwijt zou zijn aan boodschappen. Dus dit geeft goede herinneringen! Niet dat ik dit natuurlijk als gewoonte hou. Maar ik ben wel heel tevreden met wat ik nu al allemaal ingeslagen heb.

Ik berg mijn voorraad expres op in losse tassen en een bak, om twee redenen. Ten eerste is mijn voorraadkast véél te klein om dit alles in te kunnen bewaren en ten tweede zijn wij natuurlijk aan het rondkijken om te gaan verhuizen. Dus wanneer ik kan gaan verhuizen en dit al ingepakt zit, scheelt dat weer een hoop werk. En mocht ik het toch al nodig hebben dan kan ik het gewoon weer uit de tassen/ plastic box halen.

Wat voor dingen hebben jullie al ingeslagen als extra voorraad voor volgend jaar?