Dit kreeg mijn moeder cadeau

Dit kreeg mijn moeder cadeau

7 juni 2021 0 Door Marìs

Dit kreeg mijn moeder cadeau van mij. Zij was afgelopen zondag jarig en natuurlijk krijg je een cadeau als je jarig bent.

Dit kreeg mijn moeder cadeau

Dit kreeg mijn moeder cadeau

Ik knipte een Landal huisje uit en schreef er een datum op, dat kreeg mijn moeder cadeau van mij. Dat was natuurlijk symbolisch voor; ik betaal jouw vakantie dit jaar. De vakantie kost ruim 400 euro (per persoon) voor 2 weken in een huisje in de herfst.

Leestip: Cadeau budget!

Dus dat vind ik prima te doen. Wel een duur cadeau, maar ik vond dit het meest effectief om te geven. Anders had zij het van de rekening betaald waar Gran Canaria geld op staat en ik vond het zonde als ze daar het geld vanaf zou halen. Dan moet het er toch weer terug op voor de komende keer Gran Canaria.

Daarnaast is de hoofdreden natuurlijk gewoon dat zij altijd voor mij klaar staat en veel voor mij doet. Dus af en toe geef ik haar een duurder cadeau. Soms voor haar verjaardag en soms gewoon zomaar. Gewoon omdat ze dat meer dan waard is. Wel zijn het de laatste jaren bijna altijd ervaringen die ik cadeau geef. Ze heeft al zoveel spullen en is juist bezig om zoveel mogelijk op te ruimen omdat ze veel te veel zooi heeft (haar eigen woorden).

En samen herinneringen opbouwen is natuurlijk gewoon helemaal super. Zelf wil ik er zoveel mogelijk samen opbouwen en zij vind het erg leuk om activiteiten cadeau te krijgen, dus win win! Dit najaar gaan we dus lekker (samen met oma, die haar eigen deel betaalde) lekker weer 2 weekjes genieten. Want hey, nu kúnnen we nog met zijn 3en op vakantie. Vorig jaar hadden we het zo gezellig dat we dit jaar gelijk wat langer gaan. Ik ben zelf dan in totaal 4,5 week vrij van mijn werk, dus voor mij is het echt even een oplaad momentje. Zeker omdat er in die 2 weken weg geen huishoudelijke klussen gedaan hoeven te worden, heerlijk! Dat geeft pas écht een vakantie gevoel.

We zijn nu al aan het bedenken wat we in die 2 weken allemaal willen doen en wat we in elk geval willen eten (niet letterlijk een schema). Dat geeft natuurlijk al de nodige voorpret. Ook maken we al een lijstje aan de hand van de vorige keer wat we wel en niet mee hoeven te nemen aan spullen. In mijn hoofd ben ik al aan het aftellen, want 1 ding is zeker! We hebben er alle 3 enorm veel zin in!

Overigens vierden we mijn moeders verjaardag bij haar vriend thuis. Ik haalde mijn oma op en ging samen met haar naar hun huis toe. Mijn moeder bracht mijn oma in de avond weer thuis. Zo hoefden we beiden maar 1x een stuk te rijden. We bleven in de avond namelijk eten bij mijn moeder en haar vriend.

Leestip: Geld geven is zo leuk als jij het maakt!

Geef jij ook graag ervaringen/ activiteiten cadeau? Of iets anders?

Dit kreeg mijn moeder cadeau