Dit was mijn verjaardag 2019

23 oktober 2019 0 Door Marìs

Dit was mijn verjaardag 2019! Ik had jullie al vertelt dat ik op de dag zelf naar de musical Anastasia geweest ben, maar ik vier altijd meerdere keren mijn verjaardag! Dus bij deze vertel ik jullie wat ik allemaal gedaan/ gekregen heb.

Dit was mijn verjaardag 2019

Dit was mijn verjaardag 2019!

Dit was mijn verjaardag 2019! Op de dag zelf kwam in de ochtend eerst mijn oma gezellig op visite. We aten taart en kletsten gezellig. Van mijn oma kreeg ik geld voor mijn verjaardag. Later die dag ging ik dus met mijn moeder samen eten en naar de musical Anastasia in Scheveningen, maar daar konden jullie afgelopen zondag al over lezen.

Leestip: Anastasia uitgaven!

De dag erna op zaterdag kwam in de ochtend mijn tante op bezoek. Dus aten we weer gezellig taart en kletsten. En ik liet haar het huis zien, want ze liep flink achter. Ook van mijn tante kreeg ik geld en natuurlijk een leuke verjaardagkaart. Want hey, iedereen weet dat ik dol ben op kaarten en er het liefst zoveel mogelijk krijg voor mijn verjaardag. Ik vind het altijd zo gezellig om ze neer te zetten in huis!

In de middag kreeg ik weer visite van familie van de andere kant en ook daarvan kreeg ik geld. Ik had wat nootjes en chips op tafel gezet en we dronken gezellig thee. En uiteraard liet ik ook aan hun de badkamer zien. Want die hadden ze nog niet gezien. Ook zij vonden het erg mooi.

Tot slot

Tot slot vierde ik zondag mijn verjaardag voor vrienden. Niet zoveel, want er konden veel mensen niet, maar het was wel weer heel erg gezellig! Ook van deze vrienden kreeg ik geld voor mijn verjaardag, plus een leuke kaart! In de avond kon ik gaan optellen hoeveel geld ik in totaal voor mijn verjaardag gekregen heb. En dit jaar heb ik 212,- euro gekregen voor mijn verjaardag. Dat bedrag gaat volledig naar het in mindering brengen van de minstand op mijn rekening. Dat vind ik nou leuk om mezelf cadeau te doen. Zo snel mogelijk weg met die minstand! Zelf leg ik er nog 8 euro bij die ik contant over had van de boodschappen, dus ik stort 220 euro op mijn rekening.

Dat rare bedrag komt doordat mijn oma het leuk vond om 62 euro te geven, 2 keer 31 omdat ik dus 31 jaar geworden ben. Voor het geval jullie je afvragen wie er nou 2 euro/ een raar bedrag gegeven heeft 😉

Ook hoop ik in mijn verjaardagsmaand de uitbetaling grens voor mijn blog te behalen zodat ik dit in november uitbetaald ga krijgen. Dat geld wil ik dan namelijk ook weer gebruiken om mijn minstand verder omlaag te brengen! Wanneer dit lukt ben ik al een heel eind in de goede richting, dus ik heb goede hoop dat het snel weer ingelost is!

Leestip: Financieel vooruit denken!

Heb jij altijd een specifiek doel met je verjaardaggeld? Ik wel, ik beslis per jaar altijd wat ik met het geld wil gaan doen wat ik voor mijn verjaardag krijg. Ik vraag bewust altijd geld als mensen willen weten wat ik graag wil hebben, zodat ik geen prulletjes krijg waar ik toch niks mee doe. Want dat vind ik zonde van een ander zijn/ haar geld.