Doei stress – 3

Doei stress – 3. Vorige week konden jullie lezen dat ik een lekker weekje had en waarom. Deze week zeg ik doei tegen de stress. Al kwam dat gevoel pas echt eind van de week. Begin deze week maakte ik daar al een start mee.

Doei stress - MYA 3

Doei stress – 3

Doei stress – 3. Deze week zeg ik mijn stress van de afgelopen tijd grotendeels gedag. Omdat ik weet dat ik er in mei helemaal vanaf ben. De afgelopen tijd heb ik énorm mijn best gedaan om al mijn spaardoelen die niks met verhuizen te maken hebben te halen.

En ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik deze doelen in mei allemaal behaald ga hebben. Dus daarna kan ik écht al mijn extra geld wat binnen komt weg gaan zetten voor de verhuizing. Dat geeft mij zó een goed gevoel dat ik gelijk een dikke laag stress van me af voelde vallen toen dat echt tot me doordrong. Want vanaf dan gaat het sparen tenminste een stuk sneller!!

Maandag 19 maart

Doei stress - MYA 3Jaaa vandaag kon ik mijn salarisstrook weer downloaden! Daar word ik altijd oprecht zo blij van! Want elke maand is het weer een verrassing hoeveel er precies rechtstreeks naar mij komt, omdat ik elke maand weer een ander bedrag verdien. En dus nooit precies weet hoeveel pensioen en loonheffing eraf gaat. Zodra ik mijn loonstrook heb reken ik uit hoeveel mijn extra salaris is en schrijf ik op waar dat extra geld heen gaat.

Doei stress - MYA 3Ook deed ik mijn eerste crowdfund-investering. Hier staat de rente nog op 8 procent en later kreeg ik bericht dat hij zelfs omhoog gegaan is naar 8,5 procent rente (per jaar). Dus ik ben benieuwd hoe het gaat lopen! Overigens hoeft het geld pas overgemaakt te worden wanneer de financiering rond is, dus dat scheelt!

Dinsdag 20 maart

Doei stress - MYA 3Ik hou heel netjes alles bij (en ja ik vertel mezelf ook wel eens en dan kloppen de uren niet, want ik ben nou eenmaal geen rekenwonder). Maar het gaat de goede kant op. Op naar de +36 uur deze maand!!

Woensdag 21 maart

Doei stress - MYA 3Soms maak ik dit soort foto’s voor mezelf. Zo kan ik dan terug kijken welke smaken ze hebben en opschrijven welke ik wil proeven, want deze zijn pas vernieuwd! Dus dan wil ik natuurlijk wel alle smaken geproefd hebben zodat ik weet welke ik de lekkerste vind.

Donderdag 22 maart

Doei stress - MYA 3Vandaag kreeg ik deze kaart toegestuurd. Gewoon omdat het kan😉 Maar hij is mooi!! Ik hou wel van dit soort kaarten die je niet zo vaak tegen komt. Ik kreeg deze overigens van een familielid toegestuurd, dus niks spannends verder.

Doei stress - MYA 3Ook ontdooide ik mijn vriezer eens! Dat had ik in 4 jaar tijd nog nooit gedaan. Alleen tussendoor 1x met een krabbertje bezig geweest. Maar de lades kreeg ik inmiddels bijna niet meer open en/ of dicht, dus ik moest er nu echt aan geloven.

Doei stress - MYA 3En dan komen er dit soort brokken ijs los, woooow!! Ik schrok me dood toen dit grote brok naar beneden viel, want het was een klap! En ik zat ondertussen gewoon op de bank, dus tja… Die zag ik even niet aankomen.

Vrijdag 23 maart

Doei stress - MYA 3Weer even een lekker bakje fruit! Appel en dino meloen!

Doei stress - MYA 3Ook kreeg ik dit leuke bosje paasbloemen van m’n mams. Gewoon zomaar. Staat ook echt gelijk lekker vrolijk in huis!

Doei stress - MYA 3Ook kreeg ik weer diverse nieuwe ideeën voor artikelen, dus ik schreef meteen alles op om het niet te vergeten!

Zaterdag 24 maart

Doei stress - MYA 3En vandaag had ik tig paaseieren in mijn handen op het werk. Weliswaar geen echte, maar platte papieren rotzooi (ja sorry, maar hey iedereen gooit dit toch gewoon gelijk bij het oud papier als je dit in de brievenbus vindt).

Doei stress - MYA 3En ook sloopte ik mijn pen. Ik wilde hem vaster draaien omdat hij los zat, maar ik draaide hem te strak. Daardoor schoot hij uit elkaar en moest ik het hiermee doen. Want hij was kapot. Dinsdag dus maar een nieuwe meenemen naar mijn werk!

Zondag 25 maart

Doei stress - MYA 3Jaaa AH folder kijken! Maar helaas geen leuke aanbiedingen voor mij! Op 1tje na. En dat is dat mijn yoghurt in de reclame is!

Doei stress - MYA 3Ook maakte ik vandaag pas mijn nieuwe weekplanning, omdat ik daar eerder geen zin in had.

En ik zette weer flink wat dingen op de foto om te verkopen! Want hey, I need money!

Hoe was jouw week? Heb jij ook zin gekregen om je huis op te ruimen om te kijken of je dingen kunt verkopen? Of ben je meer iemand die met koningsdag op de rommelmarkt gaat zitten? Of liever in 1x al je troep naar de kringloop brengt? Laat het weten in de reacties!

2 thoughts on “Doei stress – 3

  1. Wat fijn dat je in mei die spaardoelen kan behalen! Ik kan me voorstellen dat dit idd heel wat opluchting brengt. Ik hoop dat je dan ook snel genoeg hebt om te verhuizen.
    Qua spullen verkopen ben ik nu bezig met kledingstukken en accessoires via United Wardrobe aan te bieden en ik had al vrij snel een item verkocht 😉

    1. Ja zó blij mee! Ja dat hoop ik ook, al heb ik nog flink wat duizendjes nodig, dus ik vrees dat dat nog niet 123 zal lukken. Maar het voelt al fijn dat alles wat ik vanaf mei kan sparen gewoon nu helemáál voor de verhuizing is! Dan gaat het vanaf dan tenminste wat sneller.
      Wat goed dat je al vrij snel iets verkocht had! Ik heb UW laatst ook geprobeerd maar bij mij wilde juist niemand iets kopen, dus ik heb de app maar weer verwijderd! Het heeft er ruim een maand opgestaan en ik vroeg ook niet de hoofdprijs of zo. Maar wel top dat het voor jou gewoon werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *