Doel extra inkomsten 2020

24 november 2019 24 Door Marìs

Doel extra inkomsten 2020. In 2019 haalde ik een heel mooi bedrag binnen in totaal aan extra inkomsten. Hoeveel dat precies is deel ik eind van het jaar met jullie.

Doel extra inkomsten 2020

Doel extra inkomsten 2020. Nu ik bijna zeker weet hoeveel geld ik in 2019 verdient heb met mijn extra inkomsten kan ik ook beter mijn doelen opstellen voor het nieuwe jaar, 2020!

Leestip: Zo voelt het om je spaardoel te bereiken!

Met mijn kliksites wil ik in 2020 graag minimaal 1200 euro verdienen verspreid over het hele jaar. Dit komt neer op gemiddeld 100 euro per maand en zou betekenen dat ik eigenlijk het hele jaar ‘gratis’ boodschappen zou kunnen doen. Want mijn boodschappenbudget is normaal gesproken 100 euro per maand. Wel geef ik soms iets meer geld uit als ik voorraad nodig heb, of wanneer ik mijn verjaardag of de feestdagen vier. Maar hiervoor heb ik altijd een spaarpotje waar ik geld in heb zitten voor dit soort gelegenheden.

Dan de smaaktesten. Hopelijk mag ik in 2020 weer net zo vaak mee gaan doen aan smaaktesten als dat ik in 2019 kon. Het liefst nog vaker natuurlijk! Ik zou het heel gaaf vinden als ik hier in 2020 minimaal 150 euro mee kan gaan verdienen. Maar ik weet niet zeker of ik dit ga halen, omdat ik natuurlijk al 3 weken op vakantie ben. En in die periode in 2019 heb ik flink wat testen kunnen doen. Dus hopelijk vallen de testen een beetje om mijn vakantieweken heen komend jaar!

Mijn blog

Tot slot natuurlijk nog mijn blog. Stiekem zou ik het heel erg gaaf vinden als ik dit jaar mijn blog verdiensten kan gaan verdubbelen. Dat gaat wel een grote uitdaging worden, maar hopelijk vinden jullie mijn blog nog allemaal net zo leuk als dit jaar. En komen er in 2020 nóg meer bezoekers bij! Bedankt aan iedereen die een regelmatige bezoeker is!!

Vrij nieuw is de banner op mijn blog van Bol daarmee verdien ik alleen iets als je een product koopt via mijn banner. Wat ik verdien ligt ergens tussen de 4 en 8% van jouw aankoopprijs, dat ligt eraan in welke categorie je iets koopt. En dit geldt alleen wanneer een product ook écht gehouden wordt. Niet wanneer het retour gestuurd wordt. Je aankopen zijn trouwens gewoon anoniem, want ik zie geen enkele persoonlijke gegevens van de mensen die iets bestellen via mijn link. Ik zie alleen dat de aankoop via mijn blog gegaan is en natuurlijk hoeveel ik daardoor verdiend hebt.

De banners van Euro clix zijn daarop ook een uitzondering, bij hun verdien ik alleen wat als jullie je via deze link aanmelden en de banner van Bol, daarmee verdien ik alleen wat wanneer jullie iets kopen via mijn banner.

Bedankt!

Dat geeft mij tevens gelijk de gelegenheid om jullie, mijn (trouwe) lezers te bedanken voor het bezoeken en lezen van mijn blogs! Hier ben ik heel blij mee en dankbaar voor en ik vind het ook oprecht erg leuk dat er steeds meer mensen een reactie achterlaten op mijn blog. Kijk ook af en toe even terug of ik gereageerd heb, want dat doe ik vrijwel altijd! Alleen duurt het soms een paar dagen 😉 Dat ligt eraan hoe druk ik ben naast het bloggen.

Leestip: Hoe bereik je je spaardoelen?!

Hoeveel extra inkomsten willen jullie in 2020 verdienen en waarmee?