Druk, druk – Diary 27

Druk, druk – Diary 27. Vorige week konden jullie lezen dat mijn laatste weken zijn ingegaan bij de post. Deze week was het weer lekker druk, druk, druk! Dus daar werd ik blij van!

Druk, druk - Diary 27

Druk, druk – Diary 27

Druk, druk – Diary 27. Deze week was het lekker druk op het werk, vooral dinsdag was het erg druk en daar was ik natuurlijk heel erg blij mee! Zo kon ik nog even lekker flink wat overuren meepakken deze laatste week van september. En dat komt mijn salaris van oktober weer ten goede. Dus ook mijn spaarrekening.

Dinsdag 25 september

Druk, druk - Diary 27

Zo zachtjes aan ben ik al steeds wat dingen in mijn kast op een stapeltje aan het leggen wat ik mee wil nemen op vakantie. Zo heb ik het straks als ik ga inpakken een stuk makkelijker omdat het meeste eigenlijk al allemaal bij elkaar ligt. Wat een hoop tijd scheelt. Gratis tip van de dag! Voorbereiding is het halve werk.

Druk, druk - Diary 27

Ook kreeg ik weer een nieuw boek in handen. Weer geleend van de bieb uiteraard! Dus ik had weer wat te lezen. Dit was wel een boek met haast, want deze moet uit zijn voordat we op vakantie gaan. Mijn moeder moet hem ook nog lezen, dus ik moet hem komend weekend al uit hebben. Terwijl ik zelf ook vrij druk ben deze week! Want morgen staat er een dagje kapper op de planning na mijn werk. Dan laat ik mijn wenkbrauwen verven (staat mooier dan blonde wenkbrauwen die niet zichtbaar zijn, heb ik in elk geval mooie vakantiefoto’s!) en verder laat ik mijn haar ook alvast knippen.

Donderdag 27 september

Druk, druk - Diary 27

Vandaag nam een collega afscheid en zij ging rond met lekkere koeken! Ik koos voor de kano, heerlijk! Die had ik echt al zó lang niet gegeten. En hij vult ook nog eens goed, dus dubbel zo fijn. Wel maf, we gaan allemaal achter elkaar weg. Zij ging vandaag weg, ik ga volgende week weg en de week daarna neemt er nog een andere collega afscheid en volgens mij volgt er 1 of 2 weken daarna nóg iemand die weg gaat.

Druk, druk - Diary 27

En vandaag heb ik ook nog even wat bonustijd kunnen scoren. Zoals jullie zien komt die 40 uur in de plus al aardig goed in de buurt!

Vrijdag 28 september

Druk, druk - Diary 27

Vandaag ging ik na mijn werk weer door naar de kapper, maar deze keer om mijn haren te laten verven. Vorige keer had ik zo een Pippi Langkous effect dat ik nu besloot om het knippen en verven weer gewoon apart van elkaar te laten doen. Zoals ik eigenlijk altijd doe.
Daarna las ik weer verder in mijn boek, want deze moest uit! Helaas lukte het mij niet om hem vandaag al uit te krijgen. Uiteindelijk las ik hem zondag pas uit.

Zaterdag 29 september

Druk, druk - Diary 27

En vandaag sloten we deze maand af. Het is me gelukt om uiteindelijk zelfs nog héél dicht bij de plus 45 uur te komen! Daar werd ik wel oprecht énorm blij van! Oktober zal namelijk maar een half maandsalaris zijn, omdat mijn contract halverwege de maand afloopt, tijdens mijn vakantie.  Dus ik gok dat het salaris zelf dan maar ongeveer 100 euro is. Met deze overuren erbij komt er ruim 440 euro bij, waardoor het uiteindelijk toch nog een heel maandsalaris zal gaan worden. Samen met mijn toeslag van een paar tientjes. Dus ik ben heel erg blij en tevreden dat ik tot dit aantal overuren gekomen ben. Daar heb ik heel hard mijn best voor gedaan!

Druk, druk - Diary 27

Toen ik eenmaal thuis was na boodschappen gedaan te hebben en bij mijn oma geweest te zijn, draaide ik alvast een was weg. De machine zat aardig vol (valt deels weg omdat het donker is). Dus het was wel zo handig om vandaag alvast te beginnen, anders had ik niet alles kwijt gekund op mijn droogrekken!

Zondag 30 september

Druk, druk - Diary 27

Na vandaag eerst mijn boek uitgelezen te hebben, pakte ik de koffers uit de kast. Ik wil ivm zilvervisjes mijn koffer niet open op de grond laten liggen, dus ik verzon deze manier. Zo ligt hij niet op de grond en kan ik hem deze week gewoon lekker open laten liggen zodat ik er steeds dingen bij kan gooien. Ideaal dus!

Was het bij jullie ook druk op het werk vorige week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *