Drukte soep en lezen – diary 104

Drukte soep en lezen – diary 104

7 april 2020 4 Door Marìs

Drukte soep en lezen – diary 104. Deze week was het weer gigantisch druk op het werk, maakte mijn moeder verse groentesoep voor mij en had ik in het weekend eindelijk weer eens wat tijd om te lezen.

Drukte soep en lezen - diary 104

Drukte soep en lezen – diary 104

Drukte soep en lezen – diary 104. Drukte op mijn werk! Er zijn redelijk wat mensen ziek thuis, dus het is hard aanpoten. Mijn moeder maakte groentesoep voor mij en in het weekend had ik eindelijk weer eens tijd om te lezen.

Leestip: Extra geld verdienen via internet!

Dinsdag 31 maart

Drukte soep en lezen - diary 104

Vandaag las ik in de avond even een stukje in dit boek! Dit is weer een bieb-boek wat via mijn moeder kwam.

Op het werk zijn er nu veel mensen ziek thuis, dus met minder mensen is het extra hard werken om alles weg te krijgen. Weredden het dan ook niet meer om op tijd de wijken klaar te hebben, maar het moet wel zo vroeg mogelijk klaar zijn. En dan worden er extra chauffeurs geregeld om het als nog weg te brengen. Best wel stressen dus.

Woensdag 1 april

Drukte soep en lezen - diary 104

Nee het was geen 1 april grap! We kregen op het werk allemaal een snickers uitgedeeld (of eigenlijk: naar je desk toe gegooid om niet te dichtbij te komen). Als bedankje voor de inzet. Daar heb ik dus thuis lekker van zitten te genieten! Chocola is altijd goed/ welkom!

Drukte soep en lezen - diary 104

Ook had mijn moeder verse groentesoep gemaakt voor mij, heerlijk! Dat had ik alweer zo lang niet gehad en omdat ik zo druk ben met mijn blogs als ik thuis ben, extra fijn dat er gezond eten klaar stond! Alleen even wat in een kleinere pan scheppen om op te warmen en eten maar! Op de foto zie je dan net ff bijna geen groente, haha. Maar het zat er echt in. Prei, bloemkool, broccoli, winterpeen en ui. En natuurlijk soepballen en aardappel. En iets teveel vermicelli, want ze was uitgeschoten.

Donderdag, vrijdag & zaterdag

Was ik gewoon heel druk met werken en sliep ik niet al te best, waardoor ik gigantisch moe was. Ik was dan ook heel hard toe aan mijn weekend, wat ik op zondagochtend echt goed merkte omdat ik bijna 12 uur geslapen had. Dat gebeurt normaal nooit! Dus dan weet je dat het serieus is.

Zondag 5 april

Daarom reserveerde ik de zondag lekker voor mezelf. Wel kookte ik alvast voor een paar dagen vooruit. Maar darna maakte ik lekker wat foto’s van boeken voor mijn andere blog en keek ik tv programma’s terug. Tot slot las ik ook dit boek nog verder uit. Zodat ik maandag (voor jullie gisteren), mijn review daarover kon schrijven en inplannen.

Ondanks dat ik laat wakker was, kreeg ik alsnog veel gedaan op een lekker rustig tempo. Dus ik was dik tevreden!

Leestip: Waarom niet gewoon allebei!?

Had jij ook zo’n drukke week? Of heb je je juist verveeld?