Dubbele week – diary 51

Dubbele week – diary 51. Afgelopen week was echt een hele dubbele week met een afscheid/ condoleance en de dag daarna ineens weer kans op een woning!

Dubbele week - diary 51

Dubbele week – diary 51

Dubbele week – diary 51. Deze week was erg dubbel. De week begon met een afscheid en condoleance wat heel indrukwekkend was. De dag daarna kwam er ineens weer een mooie kans voor mij op de woningmarkt!

Maandag 18 maart

Dubbele week - diary 51

Vandaag was ik de hele dag in Amsterdam. Ik had een uitnodiging gekregen voor het afscheid en de condoleance van Papapia (Evert) Douwes. Na bericht van het overlijden had ik een kaartje gestuurd en dus de uitnodiging terug gekregen. Pia zelf kent mij inmiddels al 15 jaar, vanaf mijn 15e dus. Haar ouders kwamen natuurlijk erg vaak in het theater dus ik ben ze ook vaak tegen gekomen. Met Mamapia (en de fanclub) zijn we 14,5 jaar geleden nog met zijn allen naar Berlijn geweest in een grote bus. Ook dat was een reis met hele mooie herinneringen.

De dienst was heel erg indrukwekkend. Er werd mooi gesproken, kwamen leuke quotes naar voren, maar er waren ook zóveel bloemen én mensen. Ik had er nog nooit zoveel bij elkaar gezien voor zoiets, dus dat maakte heel veel indruk. Als je Papapia kent weet je dat hij vaak mandarijntjes uitdeelde aan de cast van musicals omdat ze dat fruit makkelijk even tussendoor kunnen eten. Toen ik daarna in de AH kwam omdat m’n moeder boodschappen wilde kopen, lagen deze mandarijntjes ons bij binnenkomst aan te kijken. Hoe mooi!

Woensdag 20 maart

Dubbele week - diary 51

Het was tijd om te stemmen! Mijn moeder had zich opgegeven om op het stembureau te zitten maar ze was reserve en moest beschikbaar blijven dus die was ‘thuis’.

Dubbele week - diary 51

Dit bracht ons op het idee dat wij wel even naar onze makelaar konden rijden. We hadden dinsdag gehoord dat er weer een kans voor ons was gekomen op de woningmarkt. Spannend! Daarover later meer, want we weten nog niks zeker nu (op maandag 25 maart, de ochtend dat ik dit schrijf).

Maar inmiddels voordat we dit hoorden, hadden we wel besloten dat het handiger was om de huidige woning alvast te koop te zetten. Dan weten we ook precies hoeveel overwaarde er is en wat we kunnen. Aangezien er nog steeds flink overboden wordt, maar de woningmarkt inmiddels wel op zijn top zit en hier en daar alweer in begint te kakken. Dus nu toeslaan om er het meeste uit te halen is wel noodzakelijk.

Omdat ik al foto’s gemaakt had leverde ik die in bij de makelaar, dan konden ze mijn foto’s combineren met die van de fotograaf (die zat toch al bij het pakket in). Ik ben heel benieuwd wat deze woning uiteindelijk gaat opleveren! Ook daarover later meer! Als alles rond is.

Donderdag 21 maart

Dubbele week - diary 51

Ik vond het allemaal even zo spannend en was nog steeds erg moe van maandag. Dus ik zocht weer even afleiding door een Harry Potter film te gaan kijken. En dat was maar goed ook want er kwam geen nieuws.

Vrijdag 22 maart

Dubbele week - diary 51

Ook vandaag zocht ik weer afleiding. Vooral door tv te kijken overdag. In de avond lekker een bakje ijs erbij! We hadden gehoopt om voor het weekend meer te weten, maar helaas! Dus dan maar even los laten en vanaf maandag weer verder hopen! Geen bericht is goed bericht! Schijnt zo 😉

Zaterdag 23 maart

Dubbele week - diary 51

Jaaa folders! Ik vermaakte me wel vandaag! Ook schreef ik alvast een artikel voor komende week, maar ik plande nog niks in, want áls er goed nieuws komt wil ik dat gelijk delen! Dus ik bekijk nu steeds de dag ervoor wat er online komt.

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog goed nieuws gekregen ergens over? Of iets leuks meegemaakt?

2 thoughts on “Dubbele week – diary 51”

 1. Spannend weer, met het huis. Ook met de verkoop. Ben benieuwd.
  Hier geen bijzondere dingen gebeurd, al heb ik wel flink wat vragenlijsten kunnen invullen en daar zal ik dan binnenkort wel weer een uitbetaling van krijgen. Ook kruipt mijn euroclix saldo lekker omhoog, ben al bijna op de 10.000 dus dat voelt lekker. (ik ga voor 20.000 hoor)

  1. Ja nu vooral de verkoop die nog spannend is! Maar daar heb ik alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen, maar natuurlijk wel héél benieuwd wat de gek er uiteindelijk voor geeft 😉
   Oh lekker! Ik ga deze maand ook weer erg lekker met de vragenlijsten gelukkig! Hopelijk kan ik snel weer wat uitbetalingen tegemoet zien, dat gaat nu allemaal weer naar de buffer vullen en natuurlijk de klussen in het nieuwe huis!
   Mooi saldo heb je al! Ik ga nu richting de 5000 clix dus dat begint ook alweer ergens op te lijken! Wil ook graag nu voor de 20.000 gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *