Een derde blog!

Een derde blog!

3 juni 2021 3 Door Marìs

Je leest het goed, ik start een derde blog erbij! Ik zit al maanden, bijna een jaar denk ik inmiddels in mijn hoofd hiermee. Dus binnenkort ga ik dat achter de schermen alvast uitvoeren.

Een derde blog

Een derde blog!

Dus ik ga een derde blog starten. Deze blog zal gaan over vakanties en uitjes. Ook zal ik schrijven over dingen die in het verleden al plaats gevonden hebben met de foto’s die daarbij horen. Dit zodat ik vanaf het begin al wat materiaal klaar heb. Onder anderen Berlijn en Wenen zullen voorbij komen, maar natuurlijk ook Gran Canaria. Maar ook; wat voor vakanties had ik als kind zijnde? Hoe zagen die eruit? Waar ging ik heen?

Leestip: Nieuwe (2e) blog erbij!

Daarnaast zal ik ook over diverse uitjes gaan schrijven. Zoals musical bezoeken, bijvoorbeeld de orchideeën hoeve en nog veel meer. Suggesties voor een dagje uit zijn van harte welkom! Dan kan ik alvast een lijstje maken met dingen die ik graag wil bezoeken. Zo schijnt Almere Jungle in (je raadt het al; Almere) ook erg leuk te zijn hoorde ik een tijd terug van een collega die daar geweest was. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar het wel op mijn lijstje genoteerd.

Helemaal nu we weer een beetje terug gaan naar het normale leven vond ik het een mooi moment om alvast de voorbereidingen uit te voeren om mijn nieuwe blog te kunnen starten mét voldoende materiaal. In eerste instantie zal ik 1x per week een artikel gaan plaatsen. Dit om mijzelf niet teveel druk op te leggen zo lang ik nog bij de post werk. Maar zo kan die derde blog, voordat mijn contract bij de post afloopt, voor een hoger bloginkomen zorgen. Hierdoor kan ik dan na afloop van mijn contract makkelijker van deze inkomsten leven.

En natuurlijk hoop ik jullie leuke ideeën te geven voor dagjes uit of vakanties, of uitjes óp vakantie. Er zullen van vakanties ook elke keer dat ik ga fotoverslagen online verschijnen, want zelf vind ik het ook altijd leuk om met anderen mee te kijken naar hun vakanties en hoe ze hun dagen invullen. Daarnaast vind ik het ook gewoon een heel leuk onderwerp om over te schrijven, dus daarom was het idee ontstaan. En als ik een halfjaar naar Spanje/ de Canarische Eilanden ga, wil ik daar ook op een aparte blog (deze nieuwe blog dus) over kunnen schrijven. Dit is pas aan de orde als mijn huis klaar is. Dan wordt dat mijn hoofddoel waar ik voor ga sparen.

Tijdens corona vond ik het niet zoveel zin hebben om zo’n blog te starten omdat er eigenlijk niks mogelijk was qua uitjes, dus schoof ik dat idee door. Maar nu de zomerrust er vanaf volgende maand aan gaat komen bij de post, heb ik ook weer íéts meer tijd tijdens mijn werkweek om dit ernaast te kunnen doen. Dan zorg ik ervoor dat er tijdens de drukke periode gewoon van tevoren al artikelen ingepland staan. Met 1 artikel per week zal dat een stuk makkelijker gaan, dan wanneer ik er bijvoorbeeld 3x per week over zou schrijven.

Ook denk ik dat het een leuk idee is om met gastblogs te gaan schrijven van mensen die over hun vakantie en accommodatie willen vertellen. Zo ontstaan er ook diverse reviews op mijn blog van diverse accommodaties. Want als je ergens nog nooit geweest bent, is dat altijd wel prettig om te weten of iets een beetje netjes is en of het eten lekker is en de voorzieningen goed.

Dus mochten er al mensen zijn die een gastblog zouden willen schrijven (het zo leuk zijn als je 1 of 2 foto’s mee stuurt van goede kwaliteit die ik op mijn blog mag gebruiken), dan kunnen jullie mij mailen, kijk dan eventjes op de ‘contact’ pagina van deze blog, want een nieuw email adres is nog niet aangemaakt voor de nieuwe blog.

Leestip: Hoe tevreden ben jij me je inkomsten?!

Ook wil ik jullie vragen mee te denken over leuke blognamen! Iets wat verwijst naar vakanties en uitjes. Ik kreeg bijvoorbeeld van mensen die ik ken al diverse opties; eruit, eropuit of eveneruit. Mijn blog wordt een punt nl site, dus de domeinnaam moet natuurlijk wel vrij zijn 😉 Binnenkort kies ik de leukste uit met vermelding op mijn nieuwe blog van degene die met de leukste naam kwam! Je mag ook in de reacties zetten welke genoemde naam je het leukste vindt!