Eerste volle werkweek – diary 58

Eerste volle werkweek – diary 58. Dit was mijn eerste volle werkweek van mijn nieuwe contract! Daarnaast ging ik ook weer op pad voor offertes, wat niet helemaal liep zoals verwacht.

Eerste volle werkweek - diary 58

Eerste volle werkweek – diary 58

Eerste volle werkweek – diary 58. Dit was mijn eerste volle werkweek van mijn nieuwe contract! Daarnaast ging ik ook weer op pad voor offertes, dat liep niet helemaal zoals verwacht.. Maar dat heb je wel eens. Uiteindelijk was dat geen ramp en gingen we gewoon door naar de volgende.

Leestip: Gekke week – diary 57!

Maandag 6 mei

Eerste volle werkweek - diary 58

Schreef ik mijn artikelen voor afgelopen week grotendeels. Ik begon met mijn diary in elkaar te zetten.

Eerste volle werkweek - diary 58

Daarna snackte ik deze frikandelbroodjes als lekkere ongezonde lunch.

Dinsdag 7 mei

Eerste volle werkweek - diary 58

Een kennis van mijn moeder deed een Spaans boekje weg, dus die ben ik nu aan het doorlezen!

Woensdag 8 mei

Eerste volle werkweek - diary 58

Mijn noodkit. Als ik een keer een drukke dag heb en veel langer bezig ben op het werk dan ik dacht, heb ik in elk geval wat dingen bij me om de honger te stillen. En ja, er zitten ook pennen in en een pakje zakdoekjes. Stoffige boel daar, dus er wordt nog wel eens geniest. Dan is fijn om je neus te kunnen snuiten.

Eerste volle werkweek - diary 58

Na het werk haalde ik weer een nieuw half brood en ham om thuis tosti’s te kunnen maken. Ik heb al kaas mee naar mijn werk, dus deze afwisseling is dan wel fijn. En ja een reepje om te snacken om te vieren dat ik weer lekker aan het werk ben!

Donderdag 9 mei

Eerste volle werkweek - diary 58

Deze keer maakte ik groentesoep met zelf gekochte groente en bouillonblokjes. Dat is zelfs nog iets goedkoper dan het soeppakket. Omdat ik niet persé alles uit het soeppakket erin hoef te hebben. Peterselie, selderij en ui en aardappel kan ik prima missen. Nu zat erin; wortel, prei, bloemkool en broccoli. En natuurlijk gewoon soepballetjes en vermicelli.

Vanmiddag was de financieel adviseur er en hebben we meteen de hypotheek aangevraagd! Daar zal ik binnenkort meer over vertellen.

Vrijdag 10 mei

Eerste volle werkweek - diary 58

En hop weer op jacht voor offertes deze middag. Het eerste bedrijf voor kozijnen waar we naartoe reden was zomaar ineens gesloten door het hoofdkantoor. Dat was nog wel open. Maar wij vertrouwden het niet, want dat doe je niet zomaar.

Dus reden wij naar een ander bedrijf die ook kozijnen en dakkapellen levert. Hier kregen we netjes een rondleiding en koffie/ thee met uitleg en informatie en zelfs een rondleiding door de fabriekshal. Wat erg interessant was.

Zaterdag 11 mei

Vandaag weer gewerkt en ik haalde na mijn werk meteen de weekboodschappen zodat ik zondag en maandag dan ook écht niks hoef en weekend heb.

Zondag 12 mei

Eerste volle werkweek - diary 58

Vandaag keek ik weer even alle youtube videos die ik nog niet gezien had en ik zette ‘my weekly moneyzz’ voor komende week alvast ingepland klaar. Later zette ik op mijn telefoon ook alvast mijn photodiary in elkaar. Het is nu even zo druk dat ik bijna niet aan schrijven toe kom. Dus de komende tijd zal ik wat onregelmatiger posten. De diary en My weekly Moneyzz komen wel gewoon op hun vaste dagen online.

Leestip: Extra inkomsten april 2019, verdien ook extra geld!

Hoe was jouw vorige week? Kijken jullie al uit naar de zomer? Ik wel! Lekker verhuizen! Wellicht krijg ik deze week zelfs al de sleutel van het nieuwe huis! Dat gaat de makelaar vragen aan de verkoper.

One Reply to “Eerste volle werkweek – diary 58”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *