Eerste week – diary 197

Eerste week – diary 197

11 januari 2022 0 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn photodiary; Eerste week – diary 197. De eerste week van het nieuwe jaar is naar mijn mening voorbij gevlogen! Januari vind ik altijd een mindere maand. Zo stil na de feestdagen!

Eerste week - diary 197

Eerste week – diary 197

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; eerste week – diary 197. Want de eerste week van januari vloog voorbij. Dit kwam ook doordat ik deze week maar 2 dagen hoefde te werken, dinsdag was ik nog lekker een dagje vrij.

Leestip: Mijn erfenis!

Woensdag 5 januari

Eerste week - diary 197

Het gaat lekker met mijn aftellijst. Al zijn de leuke dingen voordat ik op vakantie ga er helaas niet meer, aangezien je niks mag. Het blijft fijn om het aantal dagen dat ik nog moet werken te zien blijven dalen.

Donderdag 6 januari

Veel deze lieve en leuke verrassing in mijn brievenbus! Zo leuk om ook eens spontaan verrast te worden!!

Vrijdag 7 januari

Eerste week - diary 197

Yes!! Mijn nieuwe verlofuren zijn bijgeschreven voor 2022! Alles wat ik niet op maak, wordt in mei uitbetaald, omdat mijn contract eind april afloopt. Van het vakantiesaldo moet nog 18 uur worden afgeschreven.

Eerste week - diary 197

Ook kwam mijn moeder laatst ineens met deze gids aan. Een collega van haar had 4 gidsen toegestuurd gekregen. Beetje overdreven, vond hij zelf ook, dus hij deelde uit op het werk. Mijn moeder kreeg er 1 van. Ik kruiste aan wat ik wilde zien en zette het op de foto. Zo kon zij de gids meenemen en heb ik er ook gebruik van gemaakt.

Zaterdag 8 januari

Eerste week - diary 197

Inmiddels begon ik aan mijn derde boek van dit jaar! Lekker op dreef dus.

Leestip: Mijn inkomstenbronnen!

Hoe zag jullie eerste week van het nieuwe jaar eruit?