Eindelijk december – diary 192

Eindelijk december – diary 192

7 december 2021 6 Door Marìs

Het is eindelijk december – diary 192, is de diary die ik vandaag met jullie deel. Eindelijk komt de kerst en het eind van het jaar in zicht! Zin in! Snel weg met dit stomme jaar!

Eindelijk december - diary 192

Eindelijk december – diary 192

Het is eindelijk december – diary 192. Want voor mijn gevoel duurde het zo lang voordat deze maand begon! Geef mij maar de feestdagen en dan snel door naar volgend jaar! Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Leestip: Verdien extra geld via Euroclix en extra clix met overstappen van zorgverzekering!

Maandag 29 november

Eindelijk december - diary 192

Vandaag maakte ik zelf een spinazie stamppot. Ik had alleen iets meer spinazie dan aardappel, maar dat geeft niet. Ik haalde een Valess burger uit de vriezer en at die eerst op. Lekker!! Prima maaltijd om in de winter eens per week te eten.

Dinsdag 30 november

Eindelijk december - diary 192

Yes! Mijn dressoir was af! Ik zocht eindelijk de adapters op om de huisjes aan te sluiten. Toen bleek mijn schilderij mooi verlicht te worden door de ijsbaan.

Eindelijk december - diary 192

Ook had ik al een week trek in oliebollen, dus na mijn werk reed ik naar de kraam bij het tuincentrum en at de oliebol meteen lekker op in de auto! Heerlijk! Even iets om van te genieten. Dat had ik wel nodig.

Woensdag 1 december

Eindelijk december - diary 192

Ik maakte het eerste vakje open en had meteen dit leuke kleine vriendje. Gewoon een hol stuk chocolade, de chocolade van een kinder verrassingsei! Zó lekker!

Donderdag 2 december

Eindelijk december - diary 192

Vandaag zat er een gewoon reepje in. Ook lekker!

Verder schreef ik vandaag diverse artikelen en ik maakte meteen de foto’s die erbij hoorden. Dus dat was fijn om af te hebben, want voor deze week had ik eerder pas de helft geschreven. Dus ik liep achter. Dat heb je soms, even geen inspiratie en dan ineens gelukkig een paar ideeën tegelijk!

Vrijdag 3 december

Eindelijk december - diary 192

Vandaag 2x choco bons. Ook lekker, maar toch zijn deze de minst favoriete van mijn kalender. Hiervoor in de plaats zou ik liever mini kinder bueno hebben.

Zaterdag 4 december

Eindelijk december - diary 192

Vandaag was mijn moeder bij mij, want ze zouden komen voor de tuin. Nu had de tuinman de klussen door elkaar gegooid. Want de elektriciën stond voor de deur zonder materiaal, omdat hij dacht dat hij een kabel in de meterkast moest aansluiten zodat we stroom hadden in de tuin. Maar de leiding voor het water moet aangesloten worden. De electriciën moest een stopcontact verplaatsen maar had dus nu dat materiaal niet mee.

Gelukkig had zij omdat het bijna Sinterklaas is een kraskalender meegenomen voor allebei. En gevulde speculaas, lekker! Dus hebben we zitten krassen. Zij won 5 euro en ik 10 euro. Ze had eigenlijk de kalender van 5 euro willen kopen, maar die was op, dus hadden we voor het eerst deze. En stiekem vind ik deze veel leuker. Je hebt meer vakjes met een winkans. Omdat er nog 6 losse extra spellen zijn. Dat heeft de goedkopere kalender niet. En bij de goedkopere kalender kun je ook een gratis kalender winnen, bij deze alleen geld.

Eindelijk december - diary 192

Ook zat er weer zo’n figuurtje in vandaag. Lekker!

Eindelijk december - diary 192

Verder schreef ik ook alvast mijn kerstkaarten. Ja, zo vroeg! Expres, want even een oproep; verstuur ze nu alvast aankomende week! Zo wordt de drukte voor ons een beetje verspreid. Want de komende weken wordt het idioot druk. Ook nu de overheid weer bezig is met de brieven voor de booster-prik versturen. Nu zitten ze nog rond de leeftijd van 80 jaar, dat aantal is nog te doen, maar zodra ze rond de 70 a 75 jaar en jonger komen, ontploft de boel, dat zijn er VEEL meer!

Dus een beetje hulp van jullie om de kerstkaarten komende week te versturen zou fijn zijn! Zo weet je ook zeker dat ze ruim op tijd aankomen.

BELANGRIJK 1; Dubbelcheck ajb goed of je de correcte postcode EN een huisnummer erop hebt staan!!! Ik heb jaarlijks zó veel kaarten in mijn handen zonder huisnummer. Daar kunnen wij niks mee! Die gaan retour afzender, en wanneer de afzender onbekend is; naar het hoofdkantoor in Den Haag. En geloof me; ze kunnen de muren ermee behangen!

BELANGRIJK 2; is al te zien op bovenstaande foto. Vouw NOOIT je flap naar binnen toe. Alles gaat eerst door sorteermachines (daar wordt het op plaats gesorteerd) en; óf je enveloppe scheurt helemaal kapot en de kaart valt eruit zodat niemand weet waar hij heen moet, óf er komt een kaart van een ander in jouw enveloppe terecht. Dan zit er een kaart die naar Maastricht moet in jouw kaart die naar Amsterdam moet. Is vervelend! Want daardoor wordt die andere kaart later bezorgd, en het kost ons extra werk bij het nasorteren met de hand! En in deze periode komen we al tijd te kort.

Dus doe mij (en mijn collega’s) een plezier en let op deze 2 dingen. Dankje! Have fun! In de meeste kaarten schreef ik gewoon een korte gelukswens, maar voor mijn nichtje die komend jaar gaat trouwen schreef ik een heel verhaal erin. Even gezellig bijkletsen via de kaart!

Zondag 5 december

Eindelijk december - diary 192

Vandaag zat mijn eerste verrassingsei in de kalender!

Verder was ik druk met artikelen schrijven voor de komende week. Ik begon met deze diary. En ik las voor mijn andere blog nog een boek uit waar ik een review over schreef. Ook promootte ik een artikel met als onderwerp consumentenvertrouwen, maandag ontdekte ik dat deze ineens verdwenen is. Hoezo censuur. Het enige spoor dat er nog van te vinden is dat het online gestaan heeft waren de foto’s in mijn media bibliotheek van mijn blog. De promotie heb ik nu zelf ook maar verwijderd, maar dit zaakje stinkt aan alle kanten. Ik heb het absoluut niet zelf gedaan (dan had het nog in de prullenbak gezeten), en inmiddels dus ook voor de zekerheid mijn wachtwoord veranderd. Afgezien van deze rare ontdekking ging de dag snel voorbij! Hoe was jullie weekend?

Leestip: December is de maand van vernieuwen!

Heb jij dit jaar een adventskalender voor jezelf? En heb jij ook al zoveel zin in kerst?