Eindelijk ijs – diary 18

Eindelijk ijs – diary 18. Vorige week konden jullie lezen dat ik bezig ben met geld aantrekken en dat ik een stuk goedkoper een nieuwe iPhone 8 kocht. Deze week kregen we eindelijk ijs!

Eindelijk ijs - diary 18

Eindelijk ijs – diary 18

Eindelijk ijs – diary 18. Deze week kregen we op ons werk EINDELIJK ijs. Terwijl het daar al die tijd al bloedheet is, een stuk warmer dan buiten. Want we hebben een plat dak en geen airco. Een paar maanden terug werd er al gezegd dat we dan beter een ijsje konden krijgen, maar al die tijd hadden we nog niks gezien. En toen kwamen ze donderdag EINDELIJK met ijs! Dat was wel echt ff heerlijk verkoelend!

Dinsdag 24 juli

Eindelijk ijs - diary 18Ineens had ik deze in mijn handen op het werk. Dus natuurlijk bladerde ik eventjes snel naar het interview, maakte er een foto van om die thuis op mijn gemak te kunnen lezen! Ssssht niet verder vertellen hoor! 😉

Woensdag 25 juli

Eindelijk ijs - diary 18En vandaag kwam er weer een uitbetaling binnen! Deze maand ging echt super lekker, ineens kwamen ze allemaal achter elkaar binnen. Dat voelt echt zo goed! Zo gaat sparen wel ff een heel stuk sneller. Ik schrijf altijd al mijn uitbetalingen van spaarsites in een schrift op. Dan schrijf ik op welke site het is, op welke datum het binnen komt en natuurlijk ook het bedrag. Aan het eind van het jaar tel ik dan alles bij elkaar op en zie ik precies hoeveel ik dat jaar verdient heb met mijn spaarsites. En ik heb nu al het record verbroken, dit is mijn beste jaar ooit, dus dat voelt nu al super goed! Ben zo benieuwd waar ik op uit ga komen eind december!

Donderdag 26 juli

Eindelijk ijs - diary 18Jaaaa het was bloedheet op het werk, dus dit ijsje was zoooooo welkom! Echt even fijn om af te koelen want werken in die hitte is gewoon bijna niet te doen. Het is minstens 40 graden binnen (zonder te overdrijven). En natuurlijk krijgen we af en toe wel een flesje koud water, maar toch.

Eindelijk ijs - diary 18En in de avond had ik trek in pizza! Dus zette ik toch maar de oven aan, hoewel dat eigenlijk afgeraden wordt in de bloedhitte, omdat het je huis nóg warmer maakt. Maarja, ik moest toch eten en ik had geen puf om te koken.

Vrijdag 27 juli

Eindelijk ijs - diary 18De warmste dag van deze zomer tot nu toe. Hopelijk blijft het hierbij, want omg wat was het heet! Zelfs mét ventilator vond ik het bijna niet te doen. Want ja het wordt gewoon bloedheet bij mij in huis. Omdat ik ook afhankelijk ben van hoe de buren hun huis luchten en die laten gewoon de godganse dag de ramen open staan en dus wordt het bloedheet binnen wat ook door trekt naar mij, want het is nou eenmaal gewoon niet geïsoleerd. Dus dat was echt om te janken. Ik was zó blij toen ik naar bed kon en de dag voorbij was!

Zaterdag 28 juli

Eindelijk ijs - diary 18Tot nu toe sta ik dus al 33 uur in de plus! YESSS!! En omdat dit tijdvak weer 5 weken heeft in plaats van de gebruikelijke 4, komt daar nog wat tijd bij! Dus ik heb voor deze maand gewoon weer lekker een goede score. In totaal heb ik tot nu toe 3 dagen extra mogen werken, dus dat viel nog behoorlijk tegen. Daar had ik wel meer van verwacht. Helemaal omdat ik er bijna uit moet. Dan kunnen ze best wat extra’s doen, ook al is het zomer. Er zijn ten slotte 3 mensen weg die op de daldagen werkten, dus ruimte is er gewoon. Maar goed dat is mijn mening. Ik ben natuurlijk sowieso dankbaar voor alle extra uren die ik al wél heb kunnen draaien. Maar ik heb gewoon financieel nog een stuk meer nodig. Sowieso volgende maand. Omdat ik dan ook deels vrij heb.

Eindelijk ijs - diary 18En ja hoor, EINDELIJK kwam daar de verkoeling in diverse hoosbuien waar we allemaal zo lang op gewacht hebben, heerlijk!! Want 38 graden was wel gewoon écht te heftig. Doe mij maar lekker 23 of 24 graden met een zonnetje, is helemaal prima!
Vanmorgen op het werk toen het begon met werken riepen ze al; jongens, het regent, allemaal naar buiten!! Haha, maar iedereen bleef natuurlijk gewoon zitten.

Zondag 29 juli

Eindelijk ijs - diary 18Tja je moet je dekens ergens kwijt als je ze wilt laten drogen na het wassen! Maar de deur is geduldig! In deze hitte drogen ze natuurlijk vrij snel, dus dat is dan wel weer ideaal! Want in huis is het nog lang niet zo afgekoeld als ik zou willen, maar we blijven dapper door koelen. Vinden jullie net gewassen was ook altijd zo heerlijk ruiken?! Ik ga er dan altijd even extra aan ruiken als het net gewassen is, zo lekker!

Eindelijk ijs - diary 18Jaaaa! Al een paar dagen was de lamp kapot, maar omdat het dan zo donker is dat ik niks zie en het buiten gewoon écht veel te heet was om de gordijnen open te doen, wachtte ik een paar dagen met de lamp verwisselen. Afgelopen zondagochtend was het dan eindelijk zo ver! Dus ik verving de lamp en there was light! Leuk bordje ook trouwens he? In de wc? Ik vind dat altijd wel gezellig staan!

Hebben jullie wel airco op het werk, of is het bij jullie binnen ook zo bloedheet?

 

One thought on “Eindelijk ijs – diary 18”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *