En door! – diary 216

En door! – diary 216

31 mei 2022 0 Door Marìs

Vandaag zien jullie mijn photodiary; En door! – diary 216. Want na mijn vakantie ging mijn leven weer in de ratrace diehet hiervoor ook al was. Weg vakantiegevoel! Hup weer met van alles schuiven in huis omdat de klusser erbij wil. Ikben nog vermoeider dan voor mijn vakantie.

En door! - diary 216

En door! – diary 216

Vandaag kijken jullie mee met mijn photodiary; En door! – diary 216. Want ik kwam meteen weer in een stroomversnelling terecht. Ik was nog niet eens klaar met het inruimen van mijn kasten of er moest alweer van alles verschoven worden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel echt klaar mee ben nu. Ik ben kapot moe.

Leestip: Mijn inkomstenbronnen!

Maandag 23 mei

Vanmiddag werden mijn nieuwe kasten eindelijk in elkaar gezet! Dus meteen daarna heb ik ze schoongemaakt en laten drogen. Om vervolgens alvast te beginnen met inruimen. Maar al snel was ik te moe en had ik geen zin meer.

Dinsdag 24 mei

Uiteraard ging ik vandaag weer verder met het inruimen van de kasten. Nadat ik mijn sjoelbak erin gezet had, bleek ik nog ruimte te kort te hebben en in eerste instantie begreep ik maar niet hoe dat kon.

Totdat ik terug dacht aan de flat. Wat had ik daar dan allemaal in mijn kasten staan en waarom paste het toen wel? Oja! De kerstspullen stonden toen beneden in de opslagruimte! In plaats van boven in mijn kast. Dat kon omdat het een opslagbox in een gang was, dus een soort van geïsoleerd.

Inmiddels ben ik het anders gaan inruimen en heb ik dingen weggedaan, waardoor het nu bijna allemaal netjes opgeruimd is. Op een paar spullen na die nog in mijn ladekast moeten. Maar daar had ik wederom geen zin meer in.

Woensdag 25 mei

Vandaag was de klusser wederom druk met verven van het trappenhuis. Om het maar zo te noemen. De plaat tussen de trapleuningen was vies vergeeld en is nu weer mooi wit!

En door! - diary 216

Net als het traphekje! Zo fijn dat alles nu netjes wit begint te worden. Het is ook meteen een stuk lichter bij de trappen. En netter.

Donderdag 26 mei

En door! - diary 216

Ook op hemelvaart werd er gewoon doorgewerkt! Super fijn, want de klusser schoot lekker op! De oude kast in de gang werd gesloopt en iets verdiept, zodat de trekkar erin past. Hij hoefde maar 7 cm dieper te worden. Merk je niks van op de gang! Maar het is oh zo fijn dat die trekkar nu netjes opgeruimd kan worden. De oude deuren waren toch al stuk en het zag er wederom smerig uit. Op zo’n manier, dat schoonmaken het niet oplost. Het was gewoon vies vergeeld.

En door! - diary 216

Ook hebben we boven het water en wat buizen, planken in de kast gemaakt. Zo kunnen ook de schoenen netjes worden opgeborgen! Ideaal.

Vrijdag 27 mei

En door! - diary 216

Ook mijn spaarpotten staan nu weer op hun eigen plankje. Wel wat ingekort, omdat het plankje anders niet onder de trap paste, maar de spaarpotten passen er nog prima op. In het hoekje van de plank heb ik later de inkt gezet. Zo zie ik meteen altijd of ik nog nieuwe voorraad inkt heb of niet. De spaarpotten staan nu dus weer klaar om gevuld te worden!

En door! - diary 216

Ook werd er in 2 slaapkamers een extra stopcontact op de houten luiken gemaakt. Als ik mijn ventilator zomers aan heb staan, moest dat altijd via een verlengsnoer die heel onhandig mijn halve kamer door ging. Dat hoeft nu dus niet meer! Zo fijn!

En door! - diary 216

Ook werd er zowel in de woonkamer als de gang een stopcontact bij gezet. Even een gat in de muur maken (en zoveel stof happen dat ik tijdens het infrezen maar buiten ging staan). Ondanks dat het raam open stond, werd het erg ‘mistig’ in de kamer. Alles gelijk weer vies, beetje jammer. Maar goed het was voor een goed doel.

En de klussen waarbij stof of zaagsel vrij komt, zijn nu zo goed als helemaal afgerond. Want volgens mij zijn alle onderdelen voor de gangkast al op maat gezaagd en hoeft dat alleen nog maar bevestigd te worden. Dus dat is helemaal top!

Zaterdag 28 mei

Vandaag heb ik 3 zakken met oude kleding die ik niet meer paste weggebracht. Zo fijn dat dat nu weg is! Hopelijk heeft een ander er nog plezier van. En het ruimt ook zo lekker op in de kast.

Verder had ik nergens zin in en heb ik gewoon lekker tv zitten kijken en zitten lezen.

Zondag 29 mei

Vandaag heb ik flink wat artikelen zitten schrijven, zo fijn dat er genoeg is om over te schrijven! Ook heb ik wat administratie zitten doen. Altijd prettig als dat weer up to date is. Wederom had ik geen zin om iets in huis te doen, dus dat heb ik ook lekker niet gedaan. Wel haalde ik boodschappen en kwam ik een bekende van me tegen in de supermarkt. Zij blijkt ook bij mij in de wijk te wonen, dat wist ik dus niet. Grappig!

Verder heb ik ook vandaag weer lekker zitten lezen. Zo fijn om gewoon even niks te moeten!

Leestip: Online makkelijk extra wat geld verdienen!

Hoe zag jullie weekend eruit? Komen jullie vaak mensen die je kent tegen in de supermarkt?