Er is extra geld onderweg

Er is extra geld onderweg

30 november 2020 9 Door Marìs

Er is extra geld onderweg naar mij de komende maand. En wellicht zelfs de komende 2 maanden. Want ineens komen er allerlei leuke mogelijkheden voorbij.

Er is extra geld onderweg

Er is extra geld onderweg

Vandaag vertel ik jullie; Er is extra geld onderweg naar mij. Ik wacht op diverse bedragen die eenmalig naar mij toe komen. Vanwege een leuke actie, of omdat ik bijvoorbeeld mijn ov kaart opzegde. Maar ook een eerste affiliate uitbetaling.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Om even alles op te noemen; er kwam onlangs een leuke actie voorbij van Openbank waarbij je bij het openen van een rekening 40 euro cadeau krijgt. Ik ga ervan uit dat ik bij de eerste 2000 mensen zat, omdat ik vrij snel bij deze actie was. Dus daarom ga ik er vanuit dat die 40 euro naar mij onderweg is. In dat geval staat het uiterlijk 31 januari 2021 op mijn rekening.

Daarnaast zegde ik mijn ov kaart op waar nog ruim 36 euro op stond. Inmiddels heb ik de mail ontvangen dat zij mijn kaart ook echt beëindigd hebben en dat het geld binnen 15 dagen weer op mijn bankrekening zal staan. Dat geld was natuurlijk ooit al van mij, maar toch had ik het al ‘uitgegeven’, want het stond op mijn kaart, dus ik kon het niet gebruiken omdat ik niet meer met het ov reis. Binnenkort is het dus weer opnieuw van mij! Omdat het al uitgegeven was, zie ik het dus ook als extra geld.

Ook haalde ik bij bol eindelijk mijn uitbetaling grens van 10 euro, namelijk 15,96 euro. Ik moet nog even wachten of het bedrag definitief zo blijft, want het wordt pas definitief wanneer de bedenktijd van 30 dagen voorbij is. Dat bedrag zal ik dus ook niet meer dit jaar uitbetaald krijgen, maar het is wel een leuke start voor januari.

Ook is er zeer waarschijnlijk (als de nieuwe CAO wordt goedgekeurd) een eenmalige kleine bonus onderweg die uitbetaald wordt bij het salaris van december (naast de corona bonus die we in januari krijgen). En ook in juni een resultaat afhankelijke uitkering van 2%. Update: de CAO is inmiddels goedgekeurd!

Ineens is er dus weer allemaal extra geld naar me onderweg en dat voelt echt weer heerlijk! Van alle kanten komt het binnenstromen. En dan tot slot ook niet te vergeten; het kerstgeld wat ik altijd van mijn oma krijg én het geld wat ik ga winnen met de december kraskalender (ik heb er altijd 6, die krijg ik cadeau met kerst, dus er zit altijd wel prijs op, vorig jaar had ik in totaal 30 euro gewonnen). Uiteraard komen er ook nog diverse uitbetalingen aan, maar dat is geen verrassing, dat was al te voorspellen. Verder hoop ik ook met mijn blog weer mooie bedragen binnen te halen.

Leestip: Jij kunt ook extra geld verdienen met Euroclix!

Welk extra geld is er allemaal naar jou onderweg? Stroom het extra geld bij jou ook aan alle kanten binnen? 

Er is extra geld onderweg