Eten, eten – diary 41

Eten, eten – diary 41. Deze week maakte ik lekker veel eetfoto’s. I loooove eten! Jullie ook?

Eten, eten - diary 41

Eten, eten – diary 41

Eten, eten – diary 41. Ik hou absoluut niet van koken, maar wel van eten! Ik merkte dat ik deze week vooral veel foto’s van eten gemaakt heb.

Maandag 7 januari

Eten, eten - diary 41

Oh alleen dit al ziet er zó lekker uit! Pasta met brocolli, bloemkool, prei en wortels. Mét het restantje kookroom wat ik over had van de bloemkoolschotel van vorige week. Deze combi vind ik dus echt heerlijk! Vooral om er tot slot nog wat kaas overheen te strooien!

Dinsdag 8 januari

Eten, eten - diary 41

Ik ontdekte een scheur in het plafond, waar ik alles behalve blij mee ben! Hoe kan dit uberhaupt?

Eten, eten - diary 41

Dinsdag kreeg ik ook heel lief 2 kleine bosjes met roosjes van mijn moeder. Super gezellig! Vooral omdat mijn dressoir er best leeg uit zag zo na de kerst.

Woensdag 9 januari

Eten, eten - diary 41

Yes! Weer lekker even in mijn boek zitten lezen. Ik ben zoveel op de laptop vanalles aan het doen dat lezen aan het eind van de dag echt even heerlijk ontspannend is!

Eten, eten - diary 41

Ook schrijf ik eind van de dag nog steeds even alles van me af, want mijn hoofd loopt echt over van alle gedachtes rondom geld en verhuizen!

Donderdag 10 januari

Eten, eten - diary 41

Ik besloot om eens een uitgebreide maaltijd voor mezelf te maken. Satéschnitsel van Valess, rosti rondjes, wat overgebleven ijsbergsla, appelmoes en tot slot spinazie! Heerlijk!

Vrijdag 11 januari

Eten, eten - diary 41

Vandaag maakte ik macaroni klaar voor 3 dagen! Dat doe ik dan al overdag zodat ik het gevoel heb dat ik 3 avonden niet hoef te koken maar gewoon lekker mn eten in de koelkast klaar heb staan en kan opwarmen! Heerlijk!

Ook kwam er vandaag een huis online die we wel willen bezichtigen. Ik ben er nog niet over uit of ik wel in die buurt wil wonen, maar het huis is het bekijken waard! Dan lopen we ook gelijk even rond in de buurt daar natuurlijk. Omdat mijn moeder het huis pas in de avond kon bekijken moesten we wachten tot zaterdag met de makelaar bellen.

Zaterdag 12 januari

Eten, eten - diary 41

Het was vandaag weer zo’n laptopdag! Ik keek oude video’s op dit kanaal van Lesley-Ann. Die had ik overigens nog nooit gezien en volgens mij is ze inmiddels gestopt aan de laatste uploaddatum te zien. Dus kan ik mooi op mijn gemak die video’s bekijken.

Ook voegde ik 2 spaarrekeningen samen, of althans, de inhoud daarvan, maar daarover komt later deze week nog een artikel online!

Vanmorgen belden we ook direct de makelaar, blijkt dat zij niet aanwezig zijn op zaterdag. Alleen een assistente die geen afspraken in mag plannen. Daar hebben we dus niks aan.. nu afwachten tot maandag!

Zondag 13 januari

Eten, eten - diary 41

Vandaag stuitte ik op verhuisvideo’s van Mascha, dus ik heb natuurlijk meteen alle video’s waarin ze voorbereidingen deden en uitpakten bekeken. Gewoon omdat ik het echt leuk vind om dat soort dingen te zien. Dat bracht me ook meteen op het idee om voor mezelf ook alles te filmen. Wellicht leuk voor later! Dan staan mijn eerste eigen appartement en mijn eerste eigen woning beiden op beeld.

Eten, eten - diary 41

En vandaag besloot ik om wat meer te eten dan alleen de macaroni! Dus hup Valess schnitsel erbij en een schaaltje appelmoes. Beviel me goed!

Wat vinden jullie het lekkerste avondeten? En vinden jullie het ook zo leuk om te zien hoe andere mensen hun nieuwe woning inrichten?

2 thoughts on “Eten, eten – diary 41”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *