Even rustig – diary 82

Even rustig – diary 82. Deze week was het zo wel thuis als op het werk even heel erg rustig. Maar eigenlijk vond ik dat stiekem wel even lekker. Want ik was er wel aan toe om nog even wat extra bij te komen.

Even rustig - diary 82

Even rustig – diary 82

Even rustig – diary 82. Ik merk nu dat het in huis qua klussen weer even rustig is, ik vaker vergeet om foto’s te maken. Vooral omdat mijn leven nu gewoon even rustig is. Maar natuurlijk wil ik jullie wel gewoon laten weten wat ik vorige week allemaal deed. Toen de verbouwing nog volop bezig was, maakte ik automatisch foto’s gewoon omdat ik daar een fotoboek van wil maken uiteindelijk. En nu dat even gepauzeerd is, moet ik er echt weer aan wennen om foto’s te maken speciaal voor mijn diary. Maar dat komt wel weer goed šŸ˜‰

Leestip: vrij en verjaardag – diary 81!

Maandag 21 oktober

Maandag is mijn zondag, mijn tweede weekenddag dus meestal kijk ik dan gewoon even lekker chill tv en werk ik mijn kliksites bij op de laptop waar ik lid van ben en daarnaast schrijf ik ook altijd mijn photodiary die de dag erna online komt. En ik kook altijd voor de maandag en dinsdag avond overdag al. Zo ook deze week!

Dinsdag & woensdag 22 & 23

Was ik in de ochtend gewoon lekker aan het werk. Ik had deze hele week de auto, want mijn moeder was vrij. Dus dinsdag haalde ik wel alvast 1 kerstcadeau voor mijn moeder, gewoon omdat mijn cadeaubon anders zou verlopen en ik nu met de auto naar die winkel kon.

Donderdag 24 oktober

Even rustig - diary 82

Vandaag had ik ineens allemaal ideƫn voor artikelen die eind dit jaar/ begin volgend jaar online kunnen komen, dus ik maakte van alle ideeƫn alvast een concept artikel waarin ik mijn idee wat uitschreef. De echte tekst komt later! Soms wel alvast een intro. Als ik een idee had daarvoor. Voelt echt zo fijn dat er nu weer allemaal ideeƫn boven komen drijven. Dat had ik de laatste tijd echt totaal niet. Mijn hoofd was gewoon overvol met de verbouwing en geld, dat de creativiteit ver te zoeken was.

Even rustig - diary 82

Omdat ik heel vroeg klaar was op mijn werk, maakte ik ook alvast lekker mijn avondeten voor de komende 3 dagen! Pannenkoeken! In mijn eentje kan ik daar dus 3 avonden van eten en 1 lunch. En dan heb ik voorlopig wel weer even genoeg gehad ook, haha. Maar zo vaak eet ik het ook niet, dus dat scheelt. Aan het pak halveren doe ik niet, dat vind ik onhandig.

Even rustig - diary 82

Ik wachtte dus echt al weken op de dag dat ik mijn vakantie kon gaan aanvragen, want de 24e okt is de laatste dag dat ik dan vrij ben volgend jaar. En je kunt maar 1 jaar min 1 dag vooruit opgeven. Dus vandaag kon het eindelijk, zeurt dat ding dat het te lang is! Terwijl we gewoon 3 weken of langer vakantie mĆ³gen opgeven. Alleen kan dat dus niet in de app, dus dat moet ik regelen met de leidinggevende. Beetje jammer weer, want die kan nog niet in het systeem voor volgend jaar.

Even rustig - diary 82

Iets leukers dan! Een collega was jarig dus trakteerde ze! Even lekker een cakeje gegeten dus! Dat geeft toch altijd wat extra gezelligs vind ik zulke dingen.

Zaterdag 26 oktober

Even rustig - diary 82

Gebruiken jullie ook altijd van deze doekjes bij het doen van je was? Ik vind deze zo ideaal, #nospon want zo verkleurt er nooit iets en kun je gewoon alles bij elkaar gooien! Echt top! Ik gebruik dit trouwens al jaren, maar moest nu even een verpakking opzoeken. Want ik had het nog in een plastic krat zitten vanwege de verhuizing omdat ik toch al die tijd nog niet had kunnen wassen.

Leestip: Minstand hoe sta ik ervoor?!

Gebruik jij ook van die doekjes bij je was?

5 Replies to “Even rustig – diary 82”

 1. Best fijn dat je nu even in rustig vaarwater bent beland toch! Lekker even van genieten. Over je verlof aanvraag, kun je die niet in tweeƫn hakken, dus gewoon twee opvolgende verlofaanvragen indienen?
  Colourcatcher doekjes zijn geweldig! ik gebruik ze bij het wassen van kledingstukken die meer kleuren hebben, vooral als er ook wit bij zit en als ik nieuwe haakwerkstukken was. Zo zonde als de kleuren door elkaar lopen. Dat is de investering van die doekjes wel waard. Fijne dag!

  1. Ja een beetje dubbel is het wel. Ik vind het heel fijn dat de rust in huis teruggekeerd is, dat was wel echt nodig. Maar wat werk betreft vind ik het helemaal niet fijn dat het stil is, vandaag krap aan maar 2 uurtjes kunnen werken, terwijl ik 3 per dag hoor te draaien. En aangezien ik zoveel mogelijk overuren nodig heb om extra geld te verdienen vind ik dat dus dan weer niet fijn!
   Nee dan kan hr de ene afkeuren en de andere b.v. wel goedkeuren. Dus ik moet gewoon even wachten. Ik heb wel aan aangegeven dat die vakantie al geboekt is, dus ze zullen er vast niet moeilijk over doen. Alleen vind ik het voor mijn eigen gemoedsrust altijd fijner als die dingen zwart op wit geregeld zijn.
   Helemaal met je eens wat de doekjes betreft! Hier idd vooral fijn als het nieuwe kleding is, of sommige dingen die blĆ­jven gewoon altijd kleur afgeven, heel gek is dat. Bedankt en ook een fijne dag!

  1. Wat gek! Blijkbaar heb je dan gewoon goede kleding. Of was je alles al echt op kleur? Ik heb wel een paar dingen die gewoon af blijven geven, hoe oud de kleding ook is. Maar ook met nieuwe kleding kan het nog wel eens zo zijn dat het afgeeft. Maar ik draai ook genoeg wassen waarbij het doekje er wel wit uit komt. Dan gebruik ik heb gewoon een volgende keer weer opnieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *