Extra geld en doel behaald

Extra geld en doel behaald

5 september 2020 8 Door Marìs

Extra geld en doel behaald. Eind vorige maand behaalde ik een doel wat voor mij belangrijk was én begin deze maand ontving ik ook nog eens extra geld.

Extra geld en doel behaald

Extra geld en doel behaald

Extra geld en doel behaald. 2 positieve leuke gebeurtenissen vlak na elkaar, dat geeft wel echt een heel fijn gevoel moet ik zeggen! Zo behaalde ik mijn doel die ik voor augustus voor mezelf gesteld had.

Leestip: Makkelijk geld verdienen!

Ik wilde heel graag in augustus weer een bloguitbetaling bij elkaar zien te krijgen én dat is gelukt!! Ik haalde de drempel van 70 euro en dús krijg ik dat geld in september netjes uitbetaald/ gestort op mijn rekening. En dat gaf mij alvast een erg opgelucht gevoel, want het salaris van september zal niet heel denderend worden. Dat is elk jaar zo omdat het bij de post in augustus gewoon extreem stil is.

Nou moet ik zeggen dat het dit jaar wel mee valt, omdat ik zo slim was om de 5e dag die ik niet mocht werken omdat die niet in mijn contract staat, verlof op te nemen. Daardoor krijg ik wel gewoon voor 5 dagen betaald. Dat gaat dan weer uit het verlof-potje in plaats van het overuren-potje. En dan mag het blijkbaar wel, dus ik denk dat mijn salaris misschien wel mee valt. Maar we zullen zien!

Als ik het voor elkaar krijg de komende 2 maanden ook beide maanden een bloguitbetaling bij elkaar te verdienen, overweeg ik om een dag minder te gaan werken. Ik heb daar in augustus dus van mogen proeven en ik vond het eigenlijk zoveel fijner! Ik hield echt een stukje meer energie over en dat is wel erg welkom. Voor mijn humeur doet dat ook veel goeds. En ik merk ook dat ik me een heel stuk minder gestrest voel als ik 1 dag minder werk. Heel maf hoe dat blijkbaar werkt.

Maar terug naar het onderwerp van dit artikel! Want ik schreef ook over extra inkomsten. Halverwege deze week keek ik op mijn rekening, gewoon omdat ik dat elke dag doe en ineens zag ik dat er een apart bedrag bijgeschreven was. Nu krijg ik van mijn oma elke maand een paar tientjes om wat leuks van te doen, maar deze keer was dat ineens 50 euro extra!

Super lief! En dat kwam voor mij op precies een perfect moment, omdat ik in september natuurlijk het laatste restje van het geleende geld voor mijn auto aan mijn moeder terugbetaal. Dus dan gaat dat weer een stuk makkelijker en dat voelt wel echt heel fijn. Zoals oma zegt; ik geef liever met de warme hand, dan zie ik jullie er nog van genieten. Als ik ooit naar een verzorgingstehuis zou moeten krijg ik hetzelfde plakje kaas op mijn brood als iemand die minder geld heeft. Dus geef ik het liever nu uit.

Ze zei; ik merk nu duidelijk dat mijn uitjes niet door gaan, want ik hou gelijk een stuk meer geld over. Normaal heeft ze per maand diverse uitjes met een ouderen organisatie. Je kunt je dan opgeven voor wat je leuk vind (en de kosten per uitje staan erbij). Maar sinds Corona gaat dat natuurlijk niet meer door. Sparen doet ze ook standaard elke maand al, dus laat ze ons graag meegenieten nu ze nog kan zien dat we ervan genieten. Vind ik een mooie gedachte. Dat zij er weer van geniet dat wij er blij van worden.

Leestip: Zo spaar jij 30.000 euro!

Als jij een eigen blog hebt; hoe vaak (per jaar) ontvang jij dan uitbetalingen? Maandelijks? En hoe lang duurde dat voordat je maandelijks uitbetaald kreeg?

Extra geld en doel behaald