Extra geld in december

Extra geld in december

12 november 2021 4 Door Marìs

Er komt weer extra geld in december aan! Deze keer niet omdat ik zelf een extra uitkering krijg, maar deze keer ontvangt mijn moeder een extra uitkering.

Extra geld in december

Extra geld in december

Er komt extra geld in december! December is altijd een leuke maand waarin er vaak extra geld naar ons toe komt. Zodra er extra geld naar ons toe komt, zeker de grotere bedragen, steken wij dat in mijn huis. Dat is de afspraak zolang de verbouwing nog niet helemaal afgerond is.

Leestip: Allemaal extra geld ontvangen mei 2021!

Vaak komt er in december geld in de vorm van een extra uitkering op bijvoorbeeld mijn werk. Soms maakt mijn oma extra geld over naar ons, of we winnen geld met loterijen (in het geval van mijn moeder) of de kraskalenders (in mijn geval). Via diverse wegen komt er dus in december eigenlijk altijd wel weer extra geld naar ons toe, zo ook deze keer!

Alleen komt het deze keer doordat de nieuwe CAO van mijn moeders werk rond is. Zij krijgt er weer 4 procent loon bij in totaal. Verdeeld over diverse momenten. Ook krijgen zij (in december, zo hebben wij begrepen) eenmalig een extra uitkering van 1200 euro bruto! Stel dat ze daar een derde van over houdt is dat als nog 400 euro extra. Daar hadden we dan ook direct al een bestemming voor.

In april wordt namelijk de lekkage in de badkamer hersteld, maar ook wordt de wc beneden dan eindelijk afgemaakt. Die 400 euro extra gaat dus naar de wc beneden, want dat is geen verzekeringswerk. Die was gewoon nog niet afgemaakt. Mede door die lekkage, dat je dan denkt; ok laat maar even, dan pakken we die klus in 1x aan! Nu die klus inderdaad staat ingepland voor komend jaar april, wordt er weer een gigantisch punt van ergernis opgelost. Heerlijk! Daar kan ik me nu al helemaal op verheugen! Niet op de klus zelf, want dat geeft weer een hoop stof en troep in huis, maar wel op het eindresultaat!

December is dus nog niet eens begonnen of we weten al dat er een heel lekker bedrag aan extra geld naar ons toe komt. Dat er nog maar vele bedragen mogen volgen! Want dan hebben we eindelijk eens een lekkere start van het nieuwe jaar. Financieel gezien voor de klussen. De eindafrekening van de tuin moet namelijk nog komen, dus dat eindbedrag is ook nog niet bekend op dit moment. Laat eerst de loodgieter de buitenkraan maar eens aanleggen 😉 Ook voor mijn werk zijn de vergaderingen voor een nieuwe CAO alweer begonnen, dus hopelijk volgt er snel nóg meer positief nieuws.

Leestip: Je kunt zelf ook makkelijk online extra geld verdienen met Euroclix!

Is er voor jullie al een nieuw CAO-akkoord bereikt? En hoe positief is dat nieuwe akkoord voor jou?

Extra geld in december