Extra geld onderweg

Extra geld onderweg

27 januari 2022 2 Door Marìs

Er is extra geld onderweg naar mij, zo fijn weer! Een netto winstuitkering van 100 euro bij het salaris van februari, dus dat is al erg snel ook.

Extra geld onderweg

Extra geld onderweg

Er is extra geld onderweg naar mij! Ik las het dinsdag in de app van mijn werk en dat was weer zo fijn, echt even een momentje waar ik heel blij van werd. Het is een eenmalige extra winstuitkering, zoals we de afgelopen jaren wel vaker ontvangen hebben.

Leestip: Mijn inkomstenbronnen!

De reden hiervoor is dat de resultaten beter zijn dan verwacht na het samenvoegen van de post met Sandd. Dus als je 31 december vorig jaar in dienst was en 1 februari van 2022 nog steeds, krijg je een extra uitkering. Voor fulltimers zal dit 150 euro netto zijn en voor parttimers zal dit 100 euro netto zijn. Voor mijn gevoel komt het salaris van februari altijd vrij snel na dat van januari, wat natuurlijk echt complete onzin is. Maar dat komt gewoon omdat februari altijd als een korte maand aanvoelt. En omdat ik ook nog eens 2 weken daarvan vrij ben.

Dan is natuurlijk de vraag; wat ik met die 100 euro ga doen. Maar daar hoefde ik deze keer eigenlijk helemaal niet lang over na te denken. Ik had namelijk maar 2 opties in mijn hoofd, waarvan ik de eerste al vrij snel liet vallen. Optie 1 was; het bedrag bij mijn diverse kleine spaardoelen leggen, zodat ik dat sneller bij elkaar heb. Maar die optie liet ik al vrij snel gaan.

Optie 2 was namelijk; het geld wegzetten om mee te investeren. Zo kan ik er echt gebruik van maken om mijn totale vermogen te laten groeien. Wat natuurlijk erg aantrekkelijk is, zeker omdat ik vanaf mei niet meer bij de post werk. Hoe hoger mijn totale investeringsbedrag is, hoe meer ik per maand terugbetaald krijg. En met dat geld kan ik doen wat ik maar wil. Het merendeel van de maandelijkse betalingen investeer ik ook weer terug, zodat mijn vermogen door zal blijven groeien.

Omdat ik dat lijstje met diverse spaardoelen toch wel gemakkelijk ga halen, koos ik er dus voor om het geld weg te zetten om mee te investeren. En daar ben ik nu al erg blij mee! Zeker omdat ik graag nog in een extra project wil investeren voordat mijn contract bij de post afloopt. Wel wacht ik daar op dit moment nog heel even mee tot ik weer écht een leuk project tegen kom waar ik enthousiast van word. Later deze week heb ik nog een afspraak op financieel gebied, dus binnenkort heb ik nog meer financieel nieuws te melden. Hierover zal ik nog een apart artikel gaan schrijven. Hopelijk kan ik dat artikel vrijdag online zetten, maar ik moet nog even wachten op de resultaten van het gesprek.

Leestip: Wat wil je bereiken?!

Wordt jij blij van een onverwacht extra geldbedrag? En weet jij dan ook meteen wat je met het geld gaat doen, of denk jij er eerst lang over na?

Extra geld onderweg