Extra geld vanaf 13 maart

Extra geld vanaf 13 maart

23 februari 2020 4 Door Marìs

Extra geld vanaf 13 maart. Waar komt dat weg? Dat lees je vandaag in dit artikel.

Extra geld vanaf 13 maart

Extra geld vanaf 13 maart. Recent vertelde ik jullie al dat ik geïnvesteerd had in een tweede crowdfunding project. Afgelopen week kreeg ik bericht dat het geld is overgemaakt naar de begunstigde. Dat betekend dat ik vanaf precies 1 maand later elke maand mijn uitbetaling ga krijgen. De eerste terugbetaling zal plaats vinden op 13 maart. Dit zal ruim 6 euro zijn. Vanaf 13 april wordt het dan 11,97 euro per maand. Dit omdat ze de eerste keer 5 euro bemiddelingsgeld inhouden.

Leestip: Bulkaanbiedingen!

Dit is heel mooi meegenomen! Als je 500 euro uitgeeft in de winkel heb je een product, maar krijg je niet maandelijks geld gestort. Dan is je geld écht weg. Ik vind het erg leuk dat ik door te investeren maandelijks een terugbetaling op mijn rekening gestort krijg. Er zullen in de toekomst ook zeker nog meerdere projecten gaan volgen waarin ik zal gaan investeren.

Dan mei! Ik gok tenminste dat het in mei gaat worden. Dan start en wéér een terugbetaling van een crowdfunding project! Dat bedrag zal 12,09 euro worden per maand. Dus dan wordt het spaarbedrag weer ietsje hoger. De terugbetaling van de crowdfunding projecten gebruik ik namelijk (grotendeels) om te sparen voor de verbouwing.

En dan Juli. Vanaf die maand krijgt mijn moeder hogere inkomsten! Vanaf dat moment ga ik dus ook geen 170 euro per maand meer betalen voor de lening van de verbouwing. Dat doet ze dan gewoon zelf. Dat geeft mij weer meer ruimte om te sparen voor de verbouwing. Als het dan een keer een maand niet goed uit komt, is er ook niks aan de hand! Wanneer de verbouwing echt afgerond is, gaan we zsm aflossen op die lening, zodat de maandlasten snel zullen zakken.

Leestip: Heb jij een vakantiebudget?

Krijg jij binnenkort ook extra geld/ verhoogde inkomsten?