Extra inkomsten 2018 resultaten

Extra inkomsten 2018 resultaten. Ergens begin dit jaar liet ik jullie weten welke extra inkomsten doelen ik had voor dit jaar. En daarvan vertel ik jullie vandaag de behaalde resultaten. Of ik alles behaald heb? Lees snel verder!

Extra inkomsten 2018 resultaten

Extra inkomsten 2018 resultaten. In 2018 had ik lekker veel extra inkomsten! Ik vertel jullie nu per bron hoeveel inkomsten ik daarmee verdient heb. Te beginnen met Marktplaats. Door diverse dingen te verkopen via Marktplaats die ik niet meer gebruik heb ik in 2018 in totaal 160 euro verdient. Een heel mooi bedrag als je het mij vraagt!

Ten tweede mijn verjaardaggeld, want dat zie ik ook als extra inkomsten. Voor mijn verjaardag kreeg ik in totaal 230 euro.

Leestip: 10 tips om sneller te sparen!

Door naar inkomstenbron nummer 2, de smaaktesten! Ik liep er een paar mis tijdens mijn vakantie, dus het had nog wat meer kunnen zijn, maar in totaal verdiende ik in 2018 125 euro met het doen van smaaktesten.

Dan de grote klapper! Mijn spaarsites. In totaal kreeg ik dit jaar voor 575,65 euro aan uitbetalingen binnen. En dat terwijl het vorig jaar nog maar 343,45 euro was! De hoogste uitbetaling kreeg ik natuurlijk van Euroclix! 70 euro. Ik weet nu al dat mijn hoogste uitbetaling van volgend jaar ook van Euroclix afkomstig zal zijn, want ik spaar nu al voor de uitbetaling van 150 euro.

Leestip: Verdien ook extra geld met Euroclix!

Aan mijn blog verdiende ik eigenlijk nog niks, want ik was nog niet toe aan een uitbetaling van Google Adsense, al zit ik er na deze maand wel erg dicht tegen aan! Dus dat hoop ik begin volgend jaar snel te gaan ontvangen. Dit wordt dan mijn eerste uitbetaling van Adsense. Deels zitten daar zelfs nog Youtube verdiensten bij omdat ik in het verleden een kanaal gehad heb waarop ik veel postte wat nu niet meer bestaat. Dus niet alles komt van mijn blog.

Hoeveel extra verdiensten kwamen er bij jou binnen in 2018?

4 thoughts on “Extra inkomsten 2018 resultaten”

  1. Leuk om te lezen. Ik vroeg me af waarom het kanaal van YouTube niet meer bestaat? Is het niet handiger om te laten bestaan voor inkomsten?

    Ik zal deze maand wel een keertje extra voor je kl-ik_k!en šŸ˜‰

    1. Thanks! Daar wil ik op internet niet heel uitgebreid op in gaan, maar dat had te maken met privĆ© omstandigheden waardoor het beter was om alles te verwijderen en helemaal te laten verdwijnen, om het zo te noemen. Als dat niet nodig geweest was, had ik het zeker gewoon laten bestaan voor de inkomsten! En dankje, kli-ks zijn altijd welkom šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *