Extra inkomsten apr 2019

Extra inkomsten apr 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van April! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

Extra inkomsten apr 2019

Extra inkomsten apr 2019. Ook deze maand haalde ik een leuk bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer! Helaas vond ik mijn Euroclix verdiensten deze maand een klein beetje tegenvallen. Maar des ondanks ben ik er natuurlijk wel enorm blij mee! En ik hoop gewoon dat het volgende maand weer een stuk meer zal zijn.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1818 clix

Ik bracht deze maand helaas maar 1 vriend aan. Dus dit leverde mij deze keer maar 150 clix op, maar beter dan niks! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik met Euroclix jaarlijks minimaal 325 euro mee kan gaan verdienen.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

36 clix met het klikken op emails
1 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
660 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
150 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
760 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
60 clix met het invullen van profielkenmerken
6 clix met deelname aan de Lottery clix
145 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 6518 clix

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 47,50 euro in april aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand helaas geen geld.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in april?

2 thoughts on “Extra inkomsten apr 2019”

  1. Al jaren doe ik euroclic maar aangezien ik geen eigen blog heb schiet het weinig op.
    Heb je ook een link voor de smaaktest? Ik weet van het Smaakhuis maar die zit niet in mijn buurt Bergen op Zoom

    1. Jammer dat het bij jou niet op schiet! Geen familie en vrienden die je lid kunt maken?
      Dit zit ook niet in Bergen op zoom. Het dichtstbijzijnde voor jou zou Eindhoven zijn, maar volgens mij is dat als nog vrij ver toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *