Extra inkomsten April 2022

Extra inkomsten April 2022

5 mei 2022 0 Door Marìs

Extra inkomsten April 2022 is het artikel wat jullie vandaag lezen. Want het is alweer mei en dus tijd voor een overzicht van de vorige maand. Hierin lezen jullie hoeveel extra inkomsten ik afgelopen maand ontving, ook met Euroclix en andere kliksites.

Extra inkomsten April 2022

Extra inkomsten April 2022

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Extra inkomsten April 2022. Inmiddels is het eindelijk mei en dus ga ik bijna op vakantie! Het is weer tijd voor mijn overzicht, waarin jullie kunnen zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, en smaaktesten.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. En omdat mijn contract bij de post nu afgelopen is, zal ik van al mijn totale online inkomsten bij elkaar opgeteld gaan leven. Van de spaarsites verdien ik het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag. En ik loop achter op schema, om eind dit jaar de 850 euro te kunnen laten uitbetalen. Het wordt echt spannend of ik het ga halen, maar ik ga er nog steeds voor!

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1026 clix

Ik bracht deze maand gelukkig 1 nieuwe vriend aan, super fijn! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen. Inmiddels loop ik nu flink achter op schema, dus daarom heb ik nog veel meer nieuwe vrienden nodig. Dan kan ik het weer een klein beetje inhalen. Want het aantal clix van deze maand is helaas ook erg weinig. Op dit moment hoop ik er naartoe te werken dat ik eind 2022 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik hard nodig als ik mijn doel wil behalen. Ik verdiende mijn clix van de afgelopen maand op de volgende manieren:

54 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
225 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
150 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
597 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
00 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 32.454 clix

In totaal ontving ik een bedrag van 77,- euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 0,- euro. Qua clix viel het deze maand dus echt tegen, maar de andere uitbetalingen waren een topbedrag!

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk extraatje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in April?

Extra inkomsten April 2022