Extra inkomsten Augustus 2019

Extra inkomsten Augustus 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van augustus! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

Extra inkomsten Augustus 2019

Extra inkomsten Augustus 2019. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer!

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2216 clix

Ik bracht deze maand 8 nieuwe vrienden aan, super fijn! Ik werd er oprecht helemaal blij van steeds als ik weer een mail kreeg dat er een aanmelding goedgekeurd was. Dat geeft echt hoop dat ik mijn doel van 325 euro per jaar verdienen met Euroclix zo wel moet gaan halen!

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

37 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
57 clix met deelname aan website acties
420 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
1200 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
440 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
61 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 13.410 clix

Leestip: Recente geld gedachten!

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 50 euro in augustus aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 10 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in augustus?

6 thoughts on “Extra inkomsten Augustus 2019”

  1. Ik ben niet lid van spaarsites, maar ik was blij dat augustus financieel gezien een goede maand was. Ik kreeg een mooi bedrag van mijn vakantiewerk en ik verkocht verschillende items, die al lang te koop stonden, via een app. Ook verkocht ik enkele oude studieboeken en dat levert ook weer een mooi zakcentje op ( mits mensen het natuurlijk niet retour sturen)

    1. Dat klinkt idd als een goede maand, altijd lekker he die extra inkomsten! Fijn dat je je boeken hebt kunnen verkopen! En lekker ook de inkomsten van je vakantiewerk! Voor zo ver ik nu kan inschatten wordt mijn salaris van oktober ook erg lekker met veel overuren, want september is nu deze 2 eerste dagen al lekker druk begonnen! Dus als dat zo doorgaat wordt het extra leuk! Kan ik dat weer mooi bij de verbouwing leggen! Want hoewel het eind in zicht begint te komen moet er nog best veel gebeuren en is er ook zeker nog wel extra geld nodig. Zo heb ik boven bv geen aarde (behalve nu in de badkamer), en aangezien er rolluiken komen moet dat geaard worden aangesloten anders is het brandgevaarlijk. Dus dat kost even wat extra. En de stop van de badkamer (wasmachine) moet ook wat mee gebeuren. Net als dat alle leidingen gecheckt moeten worden omdat er gerotzooit is met alles in huis. Dat soort dingen. Maar komt wel goed! Het kost wat maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *