Extra inkomsten Augustus 2022

Extra inkomsten Augustus 2022

14 september 2022 1 Door Marìs

Jullie lezen over mijn extra inkomsten augustus 2022. Het is alweer september! En dus is het tijd om mijn overzicht van augustus met jullie te delen. Hierin lezen jullie hoeveel extra inkomsten ik afgelopen maand ontving, ook met Euroclix en andere kliksites.

Extra inkomsten Augustus 2022

Extra inkomsten Augustus 2022

Vandaag lezen jullie meer over mijn extra inkomsten augustus 2022. Inmiddels is het alweer september en dus is het weer tijd voor mijn overzicht. Hierin kunnen jullie zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, smaaktesten en andere dingen.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. Ik leef nu van al mijn extra inkomsten bij elkaar opgeteld. Van de spaarsites verdien ik het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag. Ik loop achter op schema, om eind dit jaar de 850 euro te kunnen laten uitbetalen. Het wordt echt spannend of ik het ga halen, maar ik ga er nog steeds voor!! Want vorig jaar heb ik ook al niks laten uitbetalen. En eigenlijk heb ik het dit jaar wel écht nodig.

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1226 clix

Ik bracht deze maand gelukkig 1 nieuwe vriend aan, heel erg fijn, hopelijk volgen er nog meer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks 850 euro mee kan gaan verdienen. Inmiddels loop ik nu flink achter op schema, dus daarom heb ik nog veel meer nieuwe vrienden nodig.  Dan kan ik het nog een klein beetje inhalen. Ik moet nu voor eind van het jaar namelijk nog een goede 12.000 clix verdienen om mijn doel te behalen.

2 maanden terug verdiende ik extreem weinig bij Euroclix. De afgelopen maanden schommelden mijn verdiensten nogal. Deze maand viel mij persoonlijk weer wat tegen. Op dit moment ben ik er naartoe aan het werken dat ik eind 2022 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik hard nodig als ik mijn doel wil behalen. Ik verdiende mijn clix van de afgelopen maand op de volgende manieren:

50 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
590 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
150 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
435 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 38.036 clix

In totaal ontving ik een bedrag van 43,- euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 0 euro. Qua clix was het deze maand dus weer een stukje slechter, hopelijk wordt dat vanaf volgende maand weer gewoon richting de 2000 clix per maand. De andere uitbetalingen waren gelukkig wel weer wat hoger geworden!

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk extraatje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in Augustus?