Extra inkomsten dec 2018

Extra inkomsten dec 2018. Ook in december ontving ik weer extra inkomsten. Deze deel ik vandaag uitgebreid met jullie. Waar kwamen ze vandaan en hoeveel was het? Je leest het hier!

Extra inkomsten dec 2018

Extra inkomsten dec 2018. In december kwam er weer lekker wat extra geld binnen, dus bij deze is mijn overzicht er weer! Bij mijn inkomsten zien jullie altijd een kopje ‘overig’ hier neem ik ook altijd de uitbetalingen van de spaarsites in mee, de maandelijkse toelage van mijn oma, het geld wat ik verdien met het doen van smaaktesten, mijn blog, losse opdrachten enz.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 700 clix.

Ik bracht deze maand helaas geen vrienden aan! Hopelijk volgende maand wel weer!

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

53 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
275 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
244 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
0 clix met deelname aan de Lottery clix
128 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 5373 clix.

Leestip: 10 manieren om sneller te sparen! 

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 54 euro in december aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 30 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in december?

7 thoughts on “Extra inkomsten dec 2018”

 1. Leuk! Zelf gebruik ik ook wel eens Euroclix al ben ik niet zo actief. Ben wel erg blij met de 10% die je van het gespaarde saldo van vrienden & familie extra krijgt, dat loopt toch over tijd wel weer op 🙂 Hoe lang wacht je meestal met uitbetalen? Ik wil nu wachten tot de 5.000, dan is het omreken percentage wel gunstig vind ik.

  1. Ja die 10% kan zeker leuk oplopen! Ik heb nu in totaal pas 8 mensen lid gemaakt, dus dat stelt nog niet zoveel voor, maar ik ben blij met alle kleine beetjes extra!
   In het begin keek ik gewoon om mezelf 1x per jaar uit te laten betalen ongeacht het bedrag. Later werd dat eigenlijk standaard 70 euro per jaar. Dus ook die 5000 clix.
   Nu spaar ik voor het eerst door voor 10.000 clix, dus 150 euro omdat ik denk dat ik nu jaarlijks de 150 kan halen dankzij de 10% verdiensten voor vrienden. Maar als je niet zo heel actief bent dan is de 5000 clix idd een heel mooi percentage!

 2. heyy
  ik gebruik euroclix maar ben niet super veel er mee bezig.
  ik was al op de helft voor de 10 euro toen ik dom deed en mee deed aan de sportclix omdat ik dacht dat dat geen clix koste. nu heb ik veel minder clix jammer genoeg.
  maar nu weet ik dat ook weer.

  ik heb een vraagje weet jij hoe het kan dat ik bijna nooit mee mag doen met enquetes?
  msp

  1. Jammer! Dat heb ik in het begin ook weleens gehad. Je krijgt lang niet altijd mails voor de enquêtes! Vaak zelfs niet, je moet gewoon de site zelf in de gaten houden bij de Panelclix, dan kun je namelijk veel meer onderzoeken invullen. Ik ben zelf dagelijks op de site te vinden waardoor ik veel sneller zie of er een onderzoek beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *