Extra inkomsten December 2019

Extra inkomsten December 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van december! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

extra inkomsten december 2019

Extra inkomsten December 2019

Extra inkomsten December 2019. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer!

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2319 clix

Ik bracht deze maand 3 vrienden aan! Zo blij mee! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, dus ik zit op de goede weg!

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

53 clix met het klikken op emails
19 clix met deelname aan email acties (bol.com mail)
0 clix met deelname aan website acties
521 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
450 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
1126 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
10 clix met het invullen van profielkenmerken
0 clix met deelname aan de Lottery clix
140 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 2075 clix

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 361,90 euro in december aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Dit was inclusief een uitbetaling van 325 euro van Euroclix. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 40 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in december?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *