Extra inkomsten December 2022

Extra inkomsten December 2022

10 januari 2023 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Extra inkomsten December 2022. Het is alweer januari! En dus is het tijd om mijn overzicht van december met jullie te delen. Hierin lezen jullie hoeveel extra inkomsten ik afgelopen maand ontving, ook met Euroclix en andere kliksites.

Extra inkomsten December 2022

Extra inkomsten December 2022

Vandaag lezen jullie meer over mijn extra inkomsten december 2022. Inmiddels is het alweer januari en dus is het weer tijd voor mijn overzicht van afgelopen maand. Hierin kunnen jullie zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, smaaktesten en andere dingen.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. Ik leef nu van al mijn extra inkomsten bij elkaar opgeteld. Van de spaarsites verdien ik het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag. Ik ga dit jaar 850 euro laten uitbetalen. Want vorig jaar heb ik ook al niks laten uitbetalen, omdat ik de 850 toen helaas net niet meer haalde.

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1303 clix 

Ik bracht deze maand helaas weer geen nieuwe vrienden aan, jammer, hopelijk volgen er binnenkort weer meer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks 850 euro mee kan gaan verdienen. Inmiddels loop ik nu flink achter op schema, dus daarom heb ik nog veel meer nieuwe vrienden nodig.  Dan kan ik het nog een klein beetje inhalen. Ik moet nu zsm namelijk nog een goede 5.000 clix verdienen om mijn doel te behalen. Dus met een beetje extra vrienden aanbrengen, moet dat redelijk snel kunnen lukken!

De afgelopen maanden schommelden mijn verdiensten nogal. Deze maand was het weer heel erg weinig. Op dit moment ben ik er naartoe aan het werken dat ik in maart 2023 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik hard nodig als ik mijn doel wil behalen. Ik verdiende mijn clix van de afgelopen maand op de volgende manieren:

58 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
19 clix met deelname aan website acties
550 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
621 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
30 clix met het invullen van profielkenmerken
25 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 44.573 clix

In totaal ontving ik een bedrag van 44,60 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 30 euro. Qua clix was het deze maand dus bagger, hopelijk wordt dat volgende maand wel weer richting de 2000 clix. De andere uitbetalingen waren helaas niet zoveel.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk extraatje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in december?

Extra inkomsten December 2022