Extra inkomsten feb 2019

Extra inkomsten feb 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van Februari! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

Extra inkomsten feb 2019

Extra inkomsten feb 2019. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus daar is mijn overzicht weer! Bij mijn inkomsten zien jullie altijd een kopje ‘overig’ hier neem ik ook altijd de uitbetalingen van de spaarsites in mee, de maandelijkse toelage van mijn oma, het geld wat ik verdien met het doen van smaaktesten, mijn blog, losse opdrachten enz.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 5543 clix

Ik bracht deze maand super veel vrienden aan! Nou ja, eigenlijk was het een totaal van de vrienden die ik aanbracht in december en januari. Ik werd hier zó super blij van! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 325 euro mee kan gaan verdienen.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

41 clix met het klikken op emails
2 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
865 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
3750 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
729 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
155 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 2041 clix

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 205 euro in februari aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Dit was onder anderen een uitbetaling van 150 euro van Euroclix! Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand helaas geen geld.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in februari?

5 thoughts on “Extra inkomsten feb 2019”

    1. Ja normaal verdien ik ook niet zoveel als deze maand hoor, dit was echt mijn beste maand ooit. Maar hopelijk wordt dit ooit wel de standaard! Zou wel gaaf zijn!

  1. Doe je dat via je eigen (gebruikelijke) emailadres of maak je daar een speciaal emailadres voor aan?
    Vraag je je vrienden dan of ze dat willen of vroegen ze daar zelf om?

    1. Ik doe dit gewoon via mijn privé emailadres ja, ik heb er niet speciaal een ander adres voor aangemaakt, anders moet ik de hele tijd wisselen met inloggen en dan doe ik het automatisch al niet.
      De banner staat op mijn blog, dus aan de hand daarvan worden mensen lid. De site noemt dat ‘vrienden’ aanbrengen dus die term neem ik over. Ik zie niet wie er lid worden via de link, dus geen idee of ik deze mensen allemaal ken, waarschijnlijk niet. Maar ik ben er wel énorm blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *