Extra inkomsten Februari 2020

Extra inkomsten Februari 2020

6 maart 2020 9 Door Marìs

Extra inkomsten Februari 2020. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van februari 2020! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

extra inkomsten februari 2020

Extra inkomsten Februari 2020

Extra inkomsten Februari 2020. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer! Deze maand was wel echt een hele fijne Euroclix-maand. Mijn beste maand tot nu toe ooit. Mede dankzij mijn vergoeding voor het switchen van zorgverzekeraar, verdiende ik lekker veel clix.

Ik zal hier maandelijks gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb. En ook precies op welke manier ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! Extra inkomsten januari 2020. 

Deze maand verdiend aan clix: 3365 clix

Ik bracht deze maand 4 vrienden aan! Zo fijn! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen. Dit wil ik dit jaar voor het eerst gaan bereiken, dus ik zit op de goede weg! Maar heb wel nog meer vrienden nodig! Dus jij kunt ook lid worden. Breng jij dan ook weer jouw vrienden aan, dan kun jij ook een leuk bedrag met Euroclix gaan verdienen per jaar.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

31 clix met het klikken op emails
800 clix met deelname aan email acties (overstappen van zorgverzekeraar)
0 clix met deelname aan website acties
855 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
600 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
933 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
0 clix met deelname aan de Lottery clix
146 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 7379 clix

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 65,50 euro in februari aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 0 euro. Want er waren helaas geen smaaktesten voor mij waar ik aan mee kon doen. Toch weer jammer. Maar in het begin van het jaar zijn er altijd weinig tot geen uitnodigingen heb ik nu al een paar keer gemerkt.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart, dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden van Euroclix.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in februari?