Extra inkomsten jan 2019

Extra inkomsten jan 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van Januari! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

Extra inkomsten jan 2019

Extra inkomsten jan 2019. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus daar is mijn overzicht weer! Bij mijn inkomsten zien jullie altijd een kopje ‘overig’ hier neem ik ook altijd de uitbetalingen van de spaarsites in mee, de maandelijkse toelage van mijn oma, het geld wat ik verdien met het doen van smaaktesten, mijn blog, losse opdrachten enz.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 970 clix

Ik bracht deze maand helaas geen vrienden aan. Zo jammer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 325 euro mee kan gaan verdienen.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

33 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
19 clix met deelname aan website acties
500 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
258 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
10 clix met deelname aan de Lottery clix
150 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 6665 clix.

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 31,50 euro in januari aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand helaas geen geld.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in januari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *