Extra inkomsten januari 2020

Extra inkomsten januari 2020. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van januari! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

extra inkomsten januari 2020

Extra inkomsten januari 2020

Extra inkomsten januari 2020. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer!

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1872 clix

Ik bracht deze maand 2 vrienden aan! Zo blij mee! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, dus ik zit op de goede weg! Maar ik ben er nog niet.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

29 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
14 clix met deelname aan website acties
355 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
300 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
1044 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
129 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 3924 clix

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 22,50 euro in januari aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 10 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in januari?

3 thoughts on “Extra inkomsten januari 2020”

    1. Ja normaal zit in rond de 2000 clix, net even daar overheen zegmaar. Dus deze keer was het zelfs nog wat ‘aan de lage kant’ maar ik ben wel altijd erg blij met deze verdiensten! Het is een fijne manier van geld verdienen. Ik check zelf ook meerdere keren per dag op de site of ik nog een enquete kan invullen. Dan kun je er veel meer invullen per maand dan wanneer je wacht op uitnodigingen per email, want die mails sturen ze niet vaak. Wellicht kun je daar iets mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *