Extra inkomsten Januari 2021

Extra inkomsten Januari 2021

3 februari 2021 6 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn Extra inkomsten Januari 2021. Want het overzicht is weer binnengekomen! Waarmee ontving ik nu de meeste extra inkomsten? Dat lees je hier, dus kijk mee!

extra inkomsten januari 2021

Extra inkomsten januari 2021

Ik deel vandaag de Extra inkomsten januari 2021 met jullie. Er staat uiteraard ook weer bij via welke weg deze inkomsten binnen kwamen. Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. Ik verdien het meeste met Euroclix.

Bij deze ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1527 clix

Ik bracht deze maand helaas geen nieuwe vrienden aan. Zo jammer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, ik zit wel op de goede weg, maar ik ben er nog lang niet. Op dit moment hoop ik er naartoe te werken dat ik eind 2021 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik wel nodig als ik dit jaar wél die 850 euro wil laten uitbetalen.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren

37 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
21 clix met deelname aan website acties
400 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
929 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
0 clix met deelname aan de Lottery clix
140 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 8884 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 30,- euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand helaas weer geen geld.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in Januari?

Extra inkomsten Januari 2021