Extra inkomsten Juli 2021

Extra inkomsten Juli 2021

5 augustus 2021 6 Door Marìs

Extra inkomsten Juli 2021, want de maand juli is inmiddels ook voorbij! In dit artikel deel ik mijn extra inkomsten met jullie en hoeveel ik met Euroclix en andere kliksites verdiende afgelopen maand.

extra inkomsten Juli 2021

Extra inkomsten Juli 2021

Extra inkomsten Juli 2021. Ook de maand Juli is inmiddels voorbij! Dus het is weer tijd voor mijn overzicht, waarin jullie kunnen zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, en smaaktesten.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. En wanneer mijn contract bij de post afgelopen is in mei 2022, zal ik van mijn online inkomsten gaan leven. Ik verdien het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag.

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1346 clix

Ik bracht deze maand weer geen nieuwe vrienden aan, heel jammer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen. Inmiddels loop ik nu 2 maanden achter op schema, dus daarom heb ik nog veel meer nieuwe vrienden nodig. Dan kan ik het nog een klein beetje inhalen. Op dit moment hoop ik er naartoe te werken dat ik eind 2021 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik wel nodig als ik dit jaar wél die 850 euro wil laten uitbetalen. Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

57 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
40 clix met deelname aan website acties
480 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
699 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
70 clix met het invullen van profielkenmerken
0 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 18.864 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 88,50 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 40 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in Juli?

Extra inkomsten Juli 2021