Extra inkomsten juni 2019

Extra inkomsten juni 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van juni! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

Extra inkomsten juni 2019

Extra inkomsten juni 2019

Extra inkomsten juni 2019. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer!

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1323 clix

Ik bracht deze maand eindelijk weer vrienden aan, ook meteen 4 stuks! Dat voelt heel erg goed! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 325 euro mee kan gaan verdienen.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

42 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
42 clix met deelname aan website acties (bol.com cadeau voor mijn moeders verjaardag)
140 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
600 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
360 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
10 clix met deelname aan de Lottery clix
139 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 9628 clix

Leestip: Basisinkomen voor iedereen!

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 50,50 euro in juni aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 25 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in juni?

7 thoughts on “Extra inkomsten juni 2019”

  1. Ja deze maand was erg mooi! Soms ook rond de 20 euro ongeveer, maar elke maand toch wel weer wat inmiddels. Opgeteld over een heel jaar kom ik tegenwoordig wel ergens tussen de 500 en 1000 euro uit even grof geschat. (vorig jaar rond de 700, ik schrijf het nl altijd op dus kan het terug zien van alle jaren).

 1. Ik ben niet bekend met zowel Euroclix als Smaaktesten, wat houdt het laatste eigenlijk in? Hoeveel tijd besteed je er per maand aan? Want elke maand zo’n bedrag is toch fijn!

  1. In dit artikel vertel ik wat uitgebreider over Euroclix: https://moneyzz.nl/makkelijk-geld-verdienen/
   En de smaaktesten houdt in dat je eerst via de mail een vragenlijst krijgt toegestuurd om te kijken of je binnen de doelgroep valt en als dat zo is, dan ga je naar een testcentrum toe en proef je het product. Daarover beantwoord je dan diverse vragen (bijvoorbeeld is het te bitter, te zoet, precies goed, hoe vind je de textuur enz.)
   Rijk wordt je er niet van, maar zulke extra inkomsten zijn toch altijd weer mooi meegenomen. Vele tientjes maken ook honderdjes zeg ik altijd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *