Extra inkomsten Juni 2020

Extra inkomsten Juni 2020

10 juli 2020 6 Door Marìs

Extra inkomsten Juni 2020. Het is weer hoog tijd om mijn extra inkomsten van juni met jullie te delen. Dit was qua uitbetalingen een lekkere maand!

extra inkomsten juni 2020

Extra inkomsten Juni 2020

Extra inkomsten Juni 2020. Het is alweer Juli! Dus tijd om mijn extra inkomsten van Juni met jullie te delen. Er staat uiteraard ook weer bij via welke weg deze inkomsten binnen kwamen.

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2141 clix

Ik bracht deze maand 3 vrienden aan! Super fijn! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, ik zit op de goede weg! Maar ik ben er nog lang niet. Op dit moment loop ik zelfs achter op schema om eind dit jaar de 850 euro uit te kunnen laten betalen. Dus hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik wel nodig.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

38 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
505 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
450 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
990 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
20 clix met het invullen van profielkenmerken
3 clix met deelname aan de Lottery clix
135 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 15.383 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 86,80 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 0 euro. Dit is vanaf dit moment weer mogelijk.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in juni?

Extra inkomsten Juni 2020