Extra inkomsten Maart 2020

Extra inkomsten Maart 2020

8 april 2020 1 Door Marìs

Extra inkomsten Maart 2020. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van maart! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haalde jij die afgelopen maand binnen?

extra inkomsten februari 2020

Extra inkomsten Maart 2020

Extra inkomsten Maart 2020. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer! Het is in deze tijden wel extra lekker om gewoon wat extra inkomsten te hebben maandelijks. Dat is natuurlijk altijd welkom, maar nu voelt het helemaal extra goed!

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1281 clix

Ik bracht deze maand 0 vrienden aan! Jammer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, ik zit op de goede weg! Maar ik ben er nog lang niet.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

31 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
155 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
956 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
138 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 8753 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 49,50 euro in maart aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 0 euro. Dit is nu tijdelijk helaas niet mogelijk ivm de huidige situatie in de wereld.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in maart?

Extra inkomsten Maart 2020