Extra inkomsten Maart 2022

Extra inkomsten Maart 2022

6 april 2022 2 Door Marìs

Extra inkomsten Maart 2022. Want het is alweer april en dus tijd voor een overzicht van de vorige maand. Hierin lezen jullie hoeveel extra inkomsten ik afgelopen maand ontving, ook met Euroclix en andere kliksites.

Extra inkomsten Maart 2022

Extra inkomsten Maart 2022

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel; Extra inkomsten Maart 2022. Inmiddels is het eindelijk april! Het is weer tijd voor mijn overzicht, waarin jullie kunnen zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, en smaaktesten.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. En wanneer mijn contract bij de post afgelopen is in mei 2022, zal ik van al mijn totale online inkomsten bij elkaar opgeteld gaan leven. Van de spaarsites verdien ik het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag. En ik loop achter op schema, om eind dit jaar de 850 euro te kunnen laten uitbetalen.

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2298 clix

Ik bracht deze maand geen nieuwe vrienden aan, erg jammer. Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen. Inmiddels loop ik nu een goede 4 maanden achter op schema, dus daarom heb ik nog veel meer nieuwe vrienden nodig. Dan kan ik het weer een klein beetje inhalen. Op dit moment hoop ik er naartoe te werken dat ik eind 2022 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik hard nodig als ik mijn doel wil behalen. Ik verdiende mijn clix van de afgelopen maand op de volgende manieren:

45 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
942 clix met deelname aan website acties
490 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
820 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 31.532 clix

In totaal ontving ik een bedrag van 48,- euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 10,- euro. Qua clix was het deze maand eindelijk weer eens een lekker aantal! De clix-vergoeding voor het overstappen van zorgverzekering zat er namelijk bij, en dat tikte al lekker aan, dat was namelijk al 900 clix! Dat gaf mijn saldo eindelijk weer een goede boost. Zo heb ik weer hoop dat ik de 850 euro eind dit jaar kan laten uitbetalen.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk extraatje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in Maart?

Extra inkomsten Maart 2022