Extra inkomsten maart 2023

Extra inkomsten maart 2023

6 april 2023 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Extra inkomsten maart 2023. Het is alweer april! En dus is het tijd om mijn overzicht van maart met jullie te delen. Hierin lezen jullie hoeveel extra inkomsten ik afgelopen maand ontving, ook met Euroclix en andere kliksites.

Extra inkomsten maart 2023

Extra inkomsten maart 2023

Vandaag lezen jullie meer over mijn extra inkomsten maart 2023. Inmiddels is het alweer april en dus is het weer tijd voor mijn overzicht van afgelopen maand. Hierin kunnen jullie zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, smaaktesten en andere dingen.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. Ik leef nu van al mijn extra inkomsten bij elkaar opgeteld en dat is nog niet zoveel. Van de spaarsites verdien ik het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag. Ik ga dit jaar 850 euro laten uitbetalen. Want vorig jaar en het jaar daarvoor heb ik ook al niks laten uitbetalen, omdat ik de 850 toen helaas niet haalde.

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1449 clix 

Ik bracht deze maand helaas weer geen nieuwe vrienden aan, jammer, hopelijk volgen er binnenkort weer meer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks 850 euro mee kan gaan verdienen. Om het nu zsm te laten uitbetalen moet ik namelijk nog een goede 2.000 clix verdienen om mijn doel te behalen. Dus met een beetje extra vrienden aanbrengen, moet dat redelijk snel kunnen lukken! Ik ga ervoor om dit in april 2023 te behalen!

De afgelopen maanden schommelden mijn verdiensten nogal. Deze maand was het weer heel erg weinig. Net als vorige maand. Op dit moment ben ik er naartoe aan het werken dat ik in april 2023 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik hard nodig als ik mijn doel wil behalen. Ik verdiende mijn clix van de afgelopen maand op de volgende manieren:

55 clix met het klikken op emails
1 clix met deelname aan email acties
37 clix met deelname aan website acties
960 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
394 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
2 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 48.946 clix

In totaal ontving ik een bedrag van 40,50 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 0 euro. Qua clix was het deze maand dus niet best, hopelijk wordt dat volgende maand wel weer richting de 2000 clix. De andere uitbetalingen waren gelukkig wel alweer een stuk beter!

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk extraatje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in maart?

Extra inkomsten maart 2023