Extra inkomsten Mei 2021

Extra inkomsten Mei 2021

4 juni 2021 0 Door Marìs

et is weer tijd voor de; Extra inkomsten Mei 2021. Ik deel mijn extra inkomsten met jullie en hoeveel ik met Euroclix verdiende en op welke manier.

extra inkomsten mei 2021

Extra inkomsten Mei 2021

Jullie zien vandaag weer mijn extra inkomsten mei 2021. Ook de maand mei is, op de laatste paar dagen na, echt keihard voorbij gevlogen! Dus het is weer tijd voor mijn overzicht, waarin jullie kunnen zien wat ik verdiende aan extra geld.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. En wanneer mijn contract bij de post afgelopen is in mei 2022, zal ik van mijn online inkomsten gaan leven. Ik verdien het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden.

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1533 clix

Ik bracht deze maand geen nieuwe vrienden aan, heel jammer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, ik zit wel op de goede weg, maar ik ben er nog lang niet. Op dit moment loop ik achter op schema, dus daarom heb ik nog veel meer nieuwe vrienden nodig. Op dit moment hoop ik er naartoe te werken dat ik eind 2021 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik wel nodig als ik dit jaar wél die 850 euro wil laten uitbetalen.Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren

47 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
850 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
631 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
5 clix met deelname aan de Lottery clix
0 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 15.504 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 25,- euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 10 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in Mei?

Extra inkomsten Mei 2021