Extra inkomsten mrt 2019

Extra inkomsten mrt 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van Maart! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

Extra inkomsten mrt 2019

Extra inkomsten mrt 2019. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus daar is mijn overzicht weer! Bij mijn inkomsten zien jullie altijd een kopje ‘overig’ hier neem ik ook altijd de uitbetalingen van de spaarsites in mee, de maandelijkse toelage van mijn oma, het geld wat ik verdien met het doen van smaaktesten, mijn blog, losse opdrachten enz.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2804 clix

Ik bracht deze maand 5 vrienden aan. Dus dat maakte mij weer énorm blij! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 325 euro mee kan gaan verdienen. Iedereen die lid geworden is via mij; heel erg bedankt!! Jullie hebben weer iemand erg blij gemaakt!

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

37 clix met het klikken op emails
1 clix met deelname aan email acties
500 clix met deelname aan website acties (vergoeding voor overstappen zorgverzekering)
890 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
750 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
485 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
140 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 5214 clix

Dit was dus wel echt een topmaand! En dat maakte mij dan ook enorm blij. Want ik zie gewoon dat mijn Euroclix verdiensten duidelijk aan het groeien zijn en daar wil ik ook juist zó graag naartoe werken. Hoe meer het wordt hoe beter! Wie weet kan ik hier dan ooit gewoon maandelijks mijn boodschappen van betalen.

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 30 euro in maart aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 15 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in maart?

4 thoughts on “Extra inkomsten mrt 2019”

    1. Dat hou ik niet bij omdat het mij daar niet om gaat. Het gaat mij erom dat ik op een gemakkelijke manier extra geld binnenhaal. Of dat in verhouding staat tot de tijd die ik erin steekt, maakt mij dus niks uit, want het is en blijft makkelijk extra geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *