Extra inkomsten nov 2018

Extra inkomsten nov 2018. Op diverse manieren haal ik maandelijks extra inkomsten binnen. Over deze inkomsten schrijf ik maandelijks een artikel. Vandaag kunnen jullie lezen hoeveel extra inkomsten ik in november binnen haalde en waar deze vandaan kwamen.

Extra inkomsten nov 2018

Extra inkomsten nov 2018. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus daar is mijn overzicht weer! Bij mijn inkomsten zien jullie altijd een kopje ‘overig’ hier neem ik ook altijd de uitbetalingen van de spaarsites in mee, de maandelijkse toelage van mijn oma, het geld wat ik verdien met het doen van smaaktesten, mijn blog, losse opdrachten enz.

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1073 clix

Ik bracht deze maand zelfs 4 vrienden aan, yes!! Bedankt voor het aanmelden!! Ik word er altijd zo blij van als ik zie dat mensen zich via mijn link aangemeld hebben.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

52 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
215 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
600 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
109 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
30 clix met het invullen van profielkenmerken
0 clix met deelname aan de Lottery clix
67 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 4511 clix.

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 38,60 euro in november aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand helaas geen geld.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in november?

One thought on “Extra inkomsten nov 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *