Extra inkomsten November 2019

Extra inkomsten November 2019. Vandaag neem ik jullie mee en geef ik jullie een kijkje in mijn extra inkomsten van oktober! Heb jij ook extra inkomsten? Via welke weg haal je die binnen?

Extra inkomsten November 2019

Extra inkomsten November 2019. Ook deze maand haalde ik weer een mooi bedrag aan extra inkomsten binnen. Dus hier is mijn maandelijkse overzicht weer!

Bij deze ga ik jullie wat meer gaan vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2455 clix

Ik bracht deze maand 3 vrienden aan. Super blij mee! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen. Ik ben daarvoor al aardig op weg, maar het kan natuurlijk nog beter.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

48 clix met het klikken op emails
47 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
830 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
450 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
891 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
60 clix met het invullen van profielkenmerken
1 clix met deelname aan de Lottery clix
128 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 60 clix. Want ik vroeg de uitbetaling aan van 325 euro waarvoor ik 20.000 clix inleverde.

Leestip: Sparen en niet genieten

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 61 euro in november aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 30 euro.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in november?

2 thoughts on “Extra inkomsten November 2019”

 1. Ja ik ben nog niet zolang geleden lid geworden. Gematigd positief over. Het gebeurt vaak dat na een paar vragen een onderzoek toch niet voor mij mogelijk is. Zo gaat het niet zo hard met sparen.
  Dingen kopen via de site van Euroclix doe ik niet, op advies van mijn man, werkzaam in de cyber security. Hij wil liever helemaal niets met deze site, maar ik vind het wel leuk.

  1. Ja dat heb ik ook regelmatig. Eens in de zoveel tijd krijg je dan wel een mail van ze waarin staat dat ze zien dat je niet altijd mee kunt doen en dan krijgt je 5 clix voor de moeite. Toch sympathiek vind ik (hadden ze ook niet kunnen doen).
   Jammer dat hij er niks van wil weten. Dat verdient toch lekker extra. Ik gebruik het zelf alleen bij webwinkels zoals bv bol waar ik anders ook al zou kopen. En puur en alleen als ik ook iets wíl kopen/ iets nodig heb en niet omdat ik er clix voor krijg.
   Ik vind het zelf idd ook erg leuk. Bezoek de site ook een paar keer per dag om te kijken of er onderzoeken beschikbaar zijn, dan kun je er vaak veel meer doen dan wanneer je wacht op uitnodigingen voor onderzoeken per email.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *