Extra inkomsten November 2020

Extra inkomsten November 2020

3 december 2020 4 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn extra inkomsten november 2020. Dus lees weer lekker met mij mee!

extra inkomsten november 2020

Extra inkomsten November 2020

Vandaag is het weer tijd om mijn extra inkomsten november 2020 met jullie te delen. Er staat uiteraard ook weer bij via welke weg deze inkomsten binnen kwamen. Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen.

Bij deze ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 2361 clix

Ik bracht deze maand 3 nieuwe vrienden aan! Zo fijn! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen, ik zit wel op de goede weg, maar ik ben er nog lang niet. Op dit moment hoop ik er naartoe te werken dat ik eind 2021 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik wel nodig als ik volgend jaar wél die 850 euro wil laten uitbetalen.

Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren

51 clix met het klikken op emails
1 clix met deelname aan email acties
32 clix met deelname aan website acties
910 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
450 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
730 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
50 clix met het invullen van profielkenmerken
6 clix met deelname aan de Lottery clix
131 clix met overige verdien mogelijkheden (= clix verdiend bij vinden.nl)

Eindsaldo van deze maand: 5036 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 54 euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand geen geld.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk zakcentje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in November?

Extra inkomsten November 2020