Extra inkomsten November 2021

Extra inkomsten November 2021

5 december 2021 3 Door Marìs

Extra inkomsten November 2021 is het artikel wat ik vandaag met jullie deel. Hierin lezen jullie hoeveel extra inkomsten ik afgelopen maand ontving, ook met Euroclix en andere kliksites.

Extra inkomsten November 2021

Extra inkomsten November 2021

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Extra inkomsten November 2021. Ook de maand November is inmiddels voorbij en inmiddels gaan we alweer hard richting de kerst! Het is weer tijd voor mijn overzicht, waarin jullie kunnen zien wat ik verdiende aan extra geld door middel van kliksites zoals Euroclix, die hieronder uitgebreid vermeld wordt, en smaaktesten.

Leestip: De noodzaak van een buffer!

Ik werk er momenteel naartoe om deze extra inkomsten op te hogen, zodat ik daarvan (sneller) kan sparen voor diverse doelen. En wanneer mijn contract bij de post afgelopen is in mei 2022, zal ik van al al mijn totale online inkomsten bij elkaar opgeteld gaan leven. Van de spaarsites verdien ik het meeste met Euroclix. Maar ook deze inkomstenbron wil ik graag nog verder uitbreiden, want het bedrag wat ik daarmee per maand verdien is nog erg laag. En ik loop achter op schema, om volgend jaar de 850 euro te kunnen laten uitbetalen.

In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn uitbetalingen van spaarsites. Ik zal hier elke maand gaan vertellen hoeveel ik via Euroclix verdiend heb, en ook precies vertellen hoe ik dat gedaan heb. Zo kunnen jullie ook weer wat wijzer worden en zelf ook zoveel mogelijk uit Euroclix gaan halen.
Weten wat ik vorige maand verdiende? Dat kun je hier terug lezen! 

Deze maand verdiend aan clix: 1284 clix

Ik bracht deze maand geen nieuwe vrienden aan, erg jammer! Want ik wil er zo graag naartoe werken dat ik hier jaarlijks minimaal 850 euro mee kan gaan verdienen. Inmiddels loop ik nu dik 4 maanden achter op schema, dus daarom heb ik nog veel meer nieuwe vrienden nodig. Dan kan ik het nog een klein beetje inhalen. Op dit moment hoop ik er naartoe te werken dat ik in de zomer van 2022 de 850 euro kan laten uitbetalen. Hopelijk kan ik nog flink wat mensen lid maken die lekker actief zullen zijn! Want dat heb ik heel hard nodig als ik mijn doel wil behalen. Ik verdiende mijn clix op de volgende manieren:

75 clix met het klikken op emails
0 clix met deelname aan email acties
0 clix met deelname aan website acties
380 clix met het deelnemen aan online onderzoeken
0 clix met het aanbrengen van nieuwe leden
829 clix met de 10% van de clix die vrienden verdiend hebben
0 clix met het invullen van profielkenmerken
0 clix met deelname aan de Lottery clix
00 clix met overige verdien mogelijkheden

Eindsaldo van deze maand: 24.573 clix

In totaal ontving ik een totaalbedrag van 36,60,- euro deze maand aan uitbetalingen van diverse spaarsites. Met het doen van Smaaktesten ontving ik deze maand 15,- euro. Qua clix was het helaas erg weinig deze maand. Dat moet echt snel weer omhoog, want voorheen zat ik vaak richting de 2000 clix per maand.

Je kunt je aanmelden bij Euroclix via deze link of de banner op mijn blog, om ook een leuk extraatje bij te verdienen. Wanneer je doorspaart dan hebben ze een leuk beloningssysteem. Daar lees je alles over in mijn artikel die ik eerder al eens schreef over Euroclix. En daar vertel ik jullie ook uitgebreid over de verdien mogelijkheden.

Ben jij ook al lid van Euroclix? En hoeveel hebben jullie verdiend in November?

Extra inkomsten November 2021